خواص گیاه گاوزبان,فواید گیاه گاوزبان,گیاه گاوزبان درمانی,خاصیت گیاه گاوزبان,خواص گیاه گاوزبان درمانی,خواص گیاه گاوزبان برای پوست,خواص گیاه گاوزبان برای مو,خواص گیاه گاوزبان برای جوانی,خواص گیاه گاوزبان برای بارداری,خواص خوردن گیاه گاوزبان,فواید گیاه گاوزبان خام,فواید گیاه گاوزبان پخته
گاوزبان:
به گزارش بی اس ام اس : گیاه گاوزبان به عنوان یکی از غنیترین منابع اسیدهای چرب اصلی بشمار میرود بطوریکه از آن به عنوان غنیترین منبع شناختهشده برای (Gamma Linoenic Acid (GLA در نزد بشر معرفی شدهاست. گل گاوزبان یک گیاه علفی یک سالهاست که از اردیبهشت تا شهریور گل میدهد.
نحوه استفاده گل گاو زبان
به صورت دم کرده مصرف میشود و برخی مقداری فندق هم با آن مصرف میکنند.
گیاهشناسی (گل گاو زبان)
گاوزبان گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع ساقه آن تا ۶۰ سانتیمتر میرسد ساقه آن شیاردار و خاردار میباشد. برگهای این گیاه ساده و پوشیده از تارهای خشن است. گلهای آن به رنگ آبی، سفید و بنفش میباشد.گاوزبان احتمالا از شمال آفریقا به نواحی دیگر راه یافته و امروزه در منطقه مدیترانه، نواحی شمال آفریقا و قسمتهایی از خاورمیانه میروید. گل، برگ و سرشاخههای گلدار آن به مصرف دارویی میرسد.گاوزبان گیاهی مقاوم به شوری است که قادر به جذب یونهای سدیم، کلر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم از خاک میباشد و میتوان از این گیاه برای خارج ساختن این یونها از خاک و اصلاح خاکهای شور و قلیا استفاده کرد.[۲] در ویکیپدیای زبانهای دیگر به ترکیبات سمی و آلکالوئیدی این گیاه هم اشاره شده.
خواص داروئی گلگاوزبان
بر اساس کتاب قانون بوعلی سینا:(قانون در طب انتشارات صداوسیما صفحه ۲۰۲) مزاج:گرمیش نزدیک به اعتدال است و کمی به سوی گرمی گرایش دارد، در آخر اول رطوبتی دارد. خوزی گفتهاست در آخر دوم سرد و تر است و این نظریه از راستی دور است.
۱) گل گاو زبان و برگهای آن تصفیه کننده خون است.
۲) آرام کننده اعصاب است.
۳) عرق آور است.
۴) ادرار آور است.
۵)کلیهها را تقویت میکند.
۶) سرماخوردگی را برطرف میکند.
۷) برای از بین بردن سرفه از دم کرده گل گاو زبان استفاده کنید.
۸) در درمان برونشیت موثر است.
۹) بی اختیاری دفع ادرار را درمان میکند.
۱۰) التهاب و ورم کلیه را درمان میکند.
۱۱) در درمان بیماری سرخک و مخملک مفید است.
۱۲) ضماد برگهای گاو زبان برای رفع ورم موثر است.
۱۳)برگهای گاوز بان را بپزید و مانند اسفناج از آن استفاده کنید.
۱۴) برگهای تازه گل گاو زبان دارای مقدر زیادی ویتامین C میباشد و در بعضی از کشورها آنرا داخل سالاد میریزند.
۱۵) این گیاه درمان خوبی برای فلاش بک زدنهای متوالی در زندگیست
منبع:wikipedia.org
خواص چای سبز,فواید چای سبز,چای سبز درمانی,خاصیت چای سبز,خواص چای سبز درمانی,خواص چای سبز برای پوست,خواص چای سبز برای مو,خواص چای سبز برای جوانی,خواص چای سبز برای بارداری,خواص خوردن چای سبز,فواید چای سبز خام,فواید چای سبز پخته
به گزارش بی اس ام اس : مصرف پیاز، چای سبز و عصاره برگ زیتون می تواند به مبارزه با چاقی کمک کند.پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که مصرف پیاز، چای سبز و عصاره برگ زیتون می تواند به مبارزه با چاقی و بیماری های مرتبط با اضافه وزن مانند بیماری قلبی، دیابت، کبد چرب کمک کند.محققان یک سری از غذاها را بر روی موش هایی که تحت رژیم غذایی ناسالم قندی و چرب قرار داشتند آزمایش کردند.آنان عنوان کردند که مصرف بعضی مواد می تواند به هنگامی که فرد از رژیم غذایی پرچرب و دارای کربوهیدارت بالا استفاده می کند نیز موثر واقع شود.این دانشمندان دریافتند غذاهای خاصی به پیشگیری از رشد سلول های التهابی در بالشتک های چربی بدن حیوان منجر می شود. این بالشتک ها در شکم قرار دارند و چربی را از جریان خون می گیرد و ذخیره می کند.نتایج این تحقیقات که در نشریه تغذیه و زیست فناوری دارویی منتشر شده نشان می دهد که موش هایی که به آنها پیاز، چای سبز ،عصاره برگ زیتون ، هویج بنفش و دانه های چیا( دانه هایی از خانواده نعنا ) داده می شد دچار کاهش تعداد سلول های چربی شدند و با وجود ادامه رژیم غذایی نامناسب وزنشان تا پایان تحقیق کاهش می یافت.پژوهشگران دریافتند عملکرد کبد و قلب در این جوندگان بهتر شد.این دانشمندان می گویند پیام اصلی این پژوهش این است که به جای کمتر خوردن باید غذای مناسب و بهتری مصرف کرد.پیاز و عصاره برگ زیتون دارای فلاونید خاصی موسوم به روتین هستند که در سیب و چای نیز وجود دارد.
منبع:پزشکان بدون مرز
دانلود آهنگ جدید حامد پهلان بنام مریم با بالاترین کیفیت ممکن از سایت بکوب
آهنگ مریم حامد پهلان,دانلود آهنگ مریم حامد پهلان,آهنگ جدید مریم حامد پهلان,دانلود آهنگ جدید مریم حامد پهلان,آهنگ جدید حامد پهلان بنام مریم,دانلود آهنگ جدید حامد پهلان بنام مریم,پخش اهنگ مریم باصدای حامد پهلان,دانلود اهنگ مریم با صدای حامد پهلان,آهنگ مریم حامد پهلان,دانلود آهنگ مریم حامد پهلان
آهنگ جدید و زیبای مریم از حامد پهلان ترانه و آهنگ : حامد پهلان , تنظیم : رضا جمال , گیتار : بهروز میرزایی
برای دانلود این آهنگ به ادامه مطلب مراجعه نمایید
مریم از اوناست از اونایی که اگه نباشه من می میرم
نگاش از اوناست از اونایی که نگاه کنه جون می گیرم
اشتباهی نیست نه اشتباهی نیست اگه دلم می خوادش
هر جا که باشی تو می دونی که دلم همش هست به یادت
خانم خونه مریم آروم جونه مریم
دلم برات می میره نتا مهربونه مریم
خانم خونه مریم آروم جونه مریم
چقدر دوست دارم من خدا می دونه مریم
مریم از اوناست از اونایی که اگه نباشه من می میرم
نگاش از اوناست از اونایی که نگاه کنه جون می گیرم
اشتباهی نیست نه اشتباهی نیست اگه دلم می خوادش
هر جا که باشی تو می دونی که دلم همش هست به یادت
خانم خونه مریم آروم جونه مریم
دلم برات می میره نتا مهربونه مریم
خانم خونه مریم آروم جونه مریم
چقدر دوست دارم من خدا می دونه مریم
خواص جوزهندی,فواید جوزهندی,جوزهندی درمانی,خاصیت جوزهندی,خواص جوزهندی درمانی,خواص جوزهندی برای پوست,خواص جوزهندی برای مو,خواص جوزهندی برای جوانی,خواص جوزهندی برای بارداری,خواص خوردن جوزهندی,فواید جوزهندی خام,فواید جوزهندی پخته
به گزارش بی اس ام اس : جوزهندی برای درمان و تسکین بسیاری از دردها مفید شناخته شده است. در طب سنتی، دانه و روغن جوزهندی را برای درمان بیماریهای مربوط به اعصاب و سیستم گوارش تجویز میکنند.درخت جوزهندی با نام علمی Myristica fragrans از جنس درختان همیشه سبز است. جوزهندی میوهی درختی به همین نام است که مصرف آن به صورت خشک شده در مناطق گرمسیری رواج بسیاری دارد. هر دانه را از خارج، پوستهی سختی به رنگ قهوهای متمایل به خاکستری در برمیگیرد و شیارهای عمیقی دارد که با جدا کردن این پوسته، دانهی آن ظاهر میشود.دانه، سطحی چینخورده دارد و رنگ آن متمایل به خاکستری است. به طور کلی، جوزهندی در طولی حدود 5/2 سانتیمتر و قطری حدود 5/1سانتیمتر شکلی شبیه به تخممرغ دارد.آن چه جوزهندی را به یکی از طعمدهندهها و ادویههای پُرمصرف در غذا، به خصوص در مناطق گرمسیری، تبدیل کرده است، عطر و بوی تند و مطبوع آن است.صرفنظر از نقش جوزهندی به عنوان ادویه در غذا، این دانه خواص غذایی و درمانی بسیاری نیز دارد؛ جوزهندی منبع خوبی از ویتامینها، املاح معدنی، اسیدهای آمینه، روی، آهن، مس، کلسیم، ژرمانیوم، فلاوونوئیدها و بسیاری مواد مفید دیگر است.مخلوطی از چند قطره روغن جوزهندی و عسل حالت تهوع، سوءهاضمه و اسهال شدید را درمان میکند در گذشته، خردشده دانههای جوز را به عنوان طعمدهنده به بسیاری از غذاها میافزودند. همچنین برای برطرف کردن مزه نامطبوع داروها، آن را به تنتورها اضافه میکردند. خواصی از جمله هضمکننده غذا، ضدنفخ، ضددرد، محرک، ضدمیکروب، مقوی معده و ضداسپاسم (دلدرد) برای آن قائل بوده و هستند.امروزه از این دانه استفاده بسیار زیادی میشود و آن را در بسیاری از کشورها در انواع نوشیدنیها، کیکها و شیرینیجات و حتی انواع سوپها میریزند. حتی اسانس آن در صنایع عطرسازی و آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. دانههای جوز دارای روغنی هستند که با روش فشردن از آن جدا میشود و به نام کره جوز هندی شهرت دارد. این کره به صورت نیمه جامد و به رنگ قهوهای مایل به قرمز و با طعم و بوی جوز است.
* آرامکننده درد معده
برای درمان قولنج روده، جوزهندی را امتحان کنید چرا که سالها برای درمان سوءهاضمه، اسهال و باد روده مصرف میشده است.
گیاهشناس معروف، آندرو گدرت، نویسنده کتاب «درمان بیماریهای گوارشی» در اینباره میگوید: اسانس و سایر ترکیبات شیمیایی که در جوزهندی پیدا شده به فرد کمک میکند تا دستگاه گوارشش منظم کار کند. برای بهبود هضم، مقداری (نباید از نصف قاشق چایخوری بیشتر باشد ـ چرا که مصرف مقدار زیاد جوز موجب تهوع میشود) جوزهندی را در یک کاسه شوربای آرد جو ریخته و به مدت چند هفته هرروز صبح میل کنید.
مسکن دنداندرد
روغن جوزهندی مانند روغن دانه میخک سالیان سال برای درمان دنداندرد و درد لثه مصرف میشده است. سارا اسنو، نویسنده کتاب «زندگی تازه» در اینباره میگوید: «سعی کنید یک یا دو قطره از روغن جوزهندی را روی لثه بمالید. روغن جوزهندی را میتوانید از عطاریها تهیه کنید.
فایده دیگر روغن جوزهندی: تحقیقات نشان داده است که ترکیبات روغن جوزهندی به مبارزه باکتریهای دهان و دندانی میرود که موجب ایجاد حفره در دندان میشوند.
لکه زدایی از پوست
جوشهای چرکی در حال ظهور را با این داروی خانگی، از بین ببرید: در یک کاسه، مقداری جوزهندی را با شیر ترکیب کنید تا به شکل خمیری ضخیم درآید، کرم به دست آمده را روی قسمت مورد نظر پوستتان قرار دهید، کرم باید چند دقیقه روی جوش بماند، پس از گذشت زمان کافی، ان را تمیز کنید. گفته میشود که جوزهندی، خاصیت ضد التهابی دارد که همراه با شیر غنی از ویتامین، پوستی لطیف و شاداب را به شما هدیه خواهد کرد.
تسهیلکننده خواب
در صورتی که هنگام بستن چشم و خواب با مشکل مواجه میشوید، یک فنجان شیر داغ را با جوزهندی مخلوط کرده و میل کنید. شیر حاوی تریپتوفان، اسید آمینهای است که به سروتونین برای ترویج خواب در بدن تبدیل میشود.جوزهندی موجب میشود که اثر سروتونین در بدن طولانیتر باقی بماند (بنابراین در مغز به مدت طولانیتری میماند).
دیگر خواص جوزهندی
* التهابات و دردهای مفصلی و رماتیسمی با مصرف خوراکی جوزهندی و همچنین ماساژ موضع با روغن آن تسکین مییابد.
* جوزهندی به حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
* برای کاهش علائم آلرژی نیز میتوانید جوزهندی بخورید.
* سیستم قلبی، عروقی را تحریک میکند و برای حفظ سلامت قلب مفید است. همانند میخک، جوزهندی دارای ترکیبی به نام «یوجینول» است که برای قلب مفید میباشد.
* به گزارش «ehow» در طب چین توصیه شده است که برای رفع معده درد و التهاب یا سوءهاضمه 3 تا 5 قطره این روغن همراه با یک قاشق غذاخوری عسل به طور ناشتا میل شود.
تحقیقات نشان داده است که ترکیبات روغن جوزهندی به مبارزه باکتریهای دهان و دندانی میرود که موجب ایجاد حفره در دندان میشوند
* بی نظمی و درد قاعدگی را رفع میکند.
* تقویت کننده ذهن است. بدن را آرامش میدهد و سبب افزایش گردش خون میشود.
* روغن آن از جمله ترکیبات مهم بیشتر داروهای تسکین دهنده سرفه است. ضمن این که در درمان سرماخوردگی نیز موثر است.
* برای درمان آسم مفید است.
* اضطراب و افسردگی را رفع میکند.
* عفونت و بیماریهای کلیهای را درمان میکند.
* خاصیت ضد باکتریایی و ضدعفونی کننده دارد که برای رفع کدری، چربی و چین و چروک پوست مفید است.
* به نقل از «Ask.com» مادهای به نام مایریستیسین (Myristicin) موجود در آن آنزیمهای موجود در مغز را که در بروز بیماری آلزایمر موثر است از بین میبرد و برای بهبود حافظه مفید است.
* مصرف مقدار کم آن نفخ معده را کاهش میدهد، به هضم غذا کمک میکند و اشتها را بهبود میبخشد.
* در شل کردن عضلات موثر است.
* مخلوطی از چند قطره روغن جوزهندی و عسل حالت تهوع، سوءهاضمه و اسهال شدید را درمان میکند.
* در طب هومیوپاتی، برای معالجه اضطراب و افسردگی به کار برده میشود.
* در طب چینی برای درمان بیماریهای کبد استفاده میشود. تقویت کننده کبد است و سموم کبد را دفع میکند.
* برای کنترل آکنه، 2 تا 3 دانه جوزهندی آسیاب شده را با کمی شیر مخلوط کنید تا به شکل ضماد دربیاید. پس از شستن صورت با آب ولرم و خشک کردن، ضماد را به صورت بمالید و پس از 2 ساعت ابتدا با آب ولرم و سپس برای بستن منافذ با آب سرد بشویید. این ضماد به عنوان اسکراب برای رفع جوش استفاده میشود.
* برای تسکین علایم سرماخوردگی با کمی آب، آرد و پودر جوزهندی ضمادی تهیه کنید و روی پارچه کتان بمالید و روی سینه قرار دهید.
* خستگی مفرط و استرس را رفع میکند و قدرت تمرکز را افزایش میدهد.
مصرف مقدار کم آن نفخ معده را کاهش میدهد، به هضم غذا کمک میکند و اشتها را بهبود میبخشد
* برای تسکین درد مفاصل، عضلات، آرتریت، زخم و التهاب کمی از روغن آن را روی موضع بمالید.
* مصرف آن مانع بروز سنگ کلیه میشود.
* برای بهبود بخشیدن به سیستم گوارشی کمی پودر جوز هندی را روی صبحانه خود بپاشید.
زیادهروی نکنید
نکته آخر این که نباید در مصرف این گیاه زیادهروی کرد چون اسانس دانه دارای مواد محرکی است که مصرف مداوم و زیاد آن باعث اختلالات قلبی، تند شدن حرکات قلب، سرخی صورت، سردرد و نوعی مسمومیت میشود. این موضوع در سالهای اخیر مورد تحقیق و تایید قرار گرفته و یکی از ترکیباتی که باعث این مسمومیت میشود به نام میریستیسین شناسایی شده است. بنابراین اگر از خواص این گیاه مطلع شدید، در مصرف آن زیادهروی نکنید و همیشه حد اعتدال را نگه دارید.علاوه بر این مصرف زیاد آن سبب ایجاد مشکل در بخش کنترل احساسات در مغز شده و پس از مصرف بیش از حد، احساس نشاط به همراه سستی و رخوت در انسان پدید میآورد که شبیه نوعی مسمومیت است.
منبع:tebyan.net
خواص گل گاوزبان,فواید گل گاوزبان,گل گاوزبان درمانی,خاصیت گل گاوزبان,خواص گل گاوزبان درمانی,خواص گل گاوزبان برای پوست,خواص گل گاوزبان برای مو,خواص گل گاوزبان برای جوانی,خواص گل گاوزبان برای بارداری,خواص خوردن گل گاوزبان,فواید گل گاوزبان خام,فواید گل گاوزبان پخته
به گزارش بی اس ام اس : یکی از عجایب سلسله کوه های البرز که قله عظیمی چون دماوند دارد، پرورش چندین نوع گیاه دارویی است که اثر درمانی زیادی دارند و منحصراً در دامنه های این کوه به عمل می آیند و در کوه های دیگر اثری از آنها نیست. چندی پیش جراید ایران از یکی از این گیاهان سخن گفته و اثرات سحرآمیز آن را بیان داشتند و نوشتند که کارشناسان خارجی بذر این گیاه را به کشورهای دیگر برده اند، ولی با کوشش فراوان نتوانسته اند آن را به عمل آورند، زیرا این گیاه فقط در زادگاه اولیه خود سبز می شود.هر چند در کتب قدیم به گل گاوزبان ” لسان الثور” می گویند، ولی در واقع نام دیگری ندارد. اسم فرانسوی، انگلیسی، آلمانی، ترکی و غیره هم ندارد، چون در هیچ نقطه ای از زمین جز دامنه کوه های البرز به عمل نمی آید و با گیاه دیگری که در آذربایجان و شهرهای دیگر ایران و کشورهای دیگر می روید و به غلط به گاوزبان مشهور شده است، نسبتی ندارد. برای اینکه این اشتباه که حدود چند قرن است پزشکان و دارو سازان را گمراه کرده است، از بین برود این را “گل گاوزبان” و دیگری را “گیاه گاوزبان” بنامید. این دو گیاه متفاوت هستند، تنها گل هایشان کمی به هم شبیه است، هیچگونه خواص مشترکی ندارند و از نظر منافع طبی با هم متضاد میباشند. گل های “گل گاوزبان” درشت تر از گل های”گیاه گاوزبان” است.”گل گاوزبان” در ایران، و “گیاه گاوزبان” در اروپا و امریکا شهرت زیادی دارند. پزشکان سنتی ایران در معالجه بسیاری از امراض از “گل گاوزبان” استفاده می کردند و نتیجه می گرفتند. پزشکان جدید هم خواص “گل گاوزبان” را می دانستند و برای دسته ای دیگر از امراض تجویز می نمودند و چون عطاران فرقی بین “گل گاوزبان” و “گیاه گاوزبان” قایل نبودند، آنها را به جای هم می دادند، و به همین جهت معالجه آنها نتیجه نمی داد و محققین از اینکه خواص و منافع این گیاه از بین رفته است در تعجب بودند.یکی از مترجمین، تمام فواید “گیاه گاوزبان” راترجمه کرده و به “گل گاوزبان” نسبت داده، سپس پرسیده است: چرا ایرانیان فقط از گل گاوزبان استفاده می کنند؟… به برگ و سرشاخه های آن توجهی ندارند، در جواب ایشان باید بگوییم که گل گاوزبان، فقط گلش فواید طبی دارد، زیرا گیاهی که فرنگی ها به او “بوراش” می گویند گل گاوزبان نیست.صاحب کتاب “تحفه” در شرح گاوزبان چنین می نویسد: گل گاوزبان لاجوردی و شبیه گل انار بوده و تخم آن مستدیر( حلقوی شکل ) و لعابی است و در کوه های دارالمرز(البرز) بسیار زیاد یافت می شود. گیاه دیگری که در اصفهان و بعضی از بلاد، گاوزبان می دانند “مرماخوز” است که گل آن لاجوردی و کوچک و مدور است. (“مر” نام قبیله ای از ساکنان شمال افریقاست که بذر چند گیاه دارویی را که یکی از آنها گیاه گاو زبان است به اسپانیا برده و در آنجا پرورش داد و استعمال آنها را در طب معمول داشتهاند. این گیاهان به اسامی مختلف مرماتوس، مرماهوس، مرمازا در کتب طبی قدیم وارد شده و خواص آنها تحقیق گردیده است.) بعد از جنگ های صلیبی گیاه گاوزبان را از اسپانیا به اروپا آوردند و در آنجا کاشتند و چون در کتاب قانون ابو علی سینا از گل گاوزبان زیاد تعریف شده بود و این کتاب نیز در مورد قبول و استناد استادان پزشکی اروپا بود، به همین جهت مورد توجه واقع گردید، ولی متاسفانه گیاه گاوزبان هیچ یک از خواص گل گاوزبان اصلی را نداشته و در عوض منافع دیگری داشت که کم کم محققین اروپایی به آن پی بردند. از جمله معلوم شد که سرشاخه، گل و برگ این گیاه دارای مقداری شوره بوده، عرق وادرار را زیاد می کند. در صورتی که در کتب طبی ایرانیان که در دانشگاه های اروپا تدریس می شد، چنین خواصی را به او نسبت نداده بودند.حال اجازه فرمایید این دو گیاه را به طور جداگانه معرفی کرده و منافع آنها را شرح دهیم:
گل گاوزبان اصلی
این گیاه به طور خودرو، منحصراً در دامنه ی کوه های البرز به عمل می آید و تاکنون اهلی نشده و قابل کشت نیست.
– مقوی روح و اعضای رئیسه بدن بوده، حواس پنجگانه یا بهتر بگویم، حواس هجده گانه آدمی را تقویت می کند.
– شکم را نرم و کیسه صفرا را باز می کند، اخلاط سوخته سوداوی را از معده خارج و عوارض آن را از بین می برد.
– جوشانده آن همراه با داروهای دیگر جهت سرسام(مننژیت)، برسام(ورم حجاب حاجز)، مالیخولیا، جنون و رفع حواس پرتی مفید می باشد.
– جوشانده آن نشاط آور بوده، رنگ رخسار را باز می کند.
– سینه را نرم می کند، تنگی نفس و درد گلو را شفا می دهد.
– دلهره و وحشت را از بین می برد و غم و غصه را کم می کند و برای کسانی که با خود حرف می زنند سودمند می باشد.
– جوشانده آن با عسل جهت تنگی نفس تجویز شده است.
– جویدن برگ تازه آن جهت درمان جوش های چرکی دهان اطفال، برفک، سستی بیخ دندان و رفع حرارت دهان نافع است. مقدار خوراک گل آن دو مثقال تا پنج مثقال می باشد.
– عرق گل گاوزبان جهت امراض سوداوی، وسواس و خفقان مفید است.
– دارای منیزیم بوده و از سرطان پیشگیری می کند.
– تحقیقات جدید بیانگر این مطلب هستند که عصاره آبی گل گاوزبان دارویی مؤثر و بیخطر برای درمان بیماران مبتلاء به اختلال وسواسی اجباری می باشد.
– گل گاوزبان دارای موسیلاژ به میزان ?-? درصد، فلاونوئید 15/0درصد و آنتوسیانین با آگلیکون دلفینیدین و سیانیدین به میزان 34/13 درصد و به مقدار ناچیز آلکالوئید از دسته پیرولیزیدین است.
– گل مرغوب گلی است که دارای دم سفید و گلبرگ های بنفش باشد. برگ های تازه گل گاوزبان دارای مقدار زیادی ویتامین C می باشد.
*پس این گیاه دارای شوره نیست، عرق و ادرار را زیاد نمی کند.
این گیاه اسم فارسی ندارد و معلوم نیست از چه موقع به ایران آمده و در اطراف تبریز کاشته شده است. در زبان فرانسوی به آن بوراش می گویند و “ابن بیطار” گیاه شناس معروف قدیم که در اصل اندلسی بوده و بعد به آسیای صغیر آمده و دو کتاب بزرگ به نام های ” الجامع” و “المغنی” به زبان عربی دارد آن را نوعی “مرماخوز” دانسته و به اسامی: لسان الثور، ابوالعرق، کحیلا- کحلا، حمحم و بوغلص یاد کرده است.
– گل، سرشاخه و برگ آن دارای شوره، مواد لعابی و یک ماده تلخ است و به همین جهت عرق و ادرار را زیاد می کند.
– سنگ های کلیه و مثانه را خرد کرده و از بین می برد.
– این گیاه دارای اسیدهای چرب امگا 6 مانند لینولنیک اسید می باشد که برای روماتوئید مفید است.
– ضماد برگ های تازه وله شده آن دمل را باز می کند و برای معالجه سوختگی، آتش و آفتاب زدگی مفید است.
– در طب سنتی ایران “مرماخوز” را جهت معالجه استسقا مفید دانسته اند و برای این کار، مبتلایان به استسقا بایستی مدت زیادی برگ و بذر آن را روزانه 15 تا 20 گرم ناشتا میل نمایند.
*پس تجویز این گیاه برای مبتلایان به سرسام و برسام جایز نیست.
مضرات :
گاو زبان به علت داشتن آلکالوئید برای زنان باردار و کودکان مضر است.
مریم مرادیان نیری- کارشناس تغذیه
…………………………………………………..
منابع:
کتاب زبان خوراکی ها
سایت آفتاب
شبکه تحقیقات گیاهان دارویی
سرفه,بیماری سرفه,سرفه در بارداری,علائم سرفه,درمان سرفه,درمان سرفه با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سرفه,سرفه را چگونه درمان کنیم,سرفه در کودکان,سرفه در بزرگسالان,سرفه در نوزادان,سرفه در بهار,سرفه در تابستان,سرفه در پاییز,سرفه در زمستان,آشنایی با سرفه,همه چیز در مورد سرفه,سرفه واگیردار است,سرفه و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان سرفه
نسخه طلایی اول:
10گرم عاقرقرحا +10 گرم اگیرترکی +25گرم به دانه + 25گرم بارهنگ+ 25گرم قدومه دختر+ 25گرم بالنگو+5گرم کتیراخوراکی + 25 گرم تخم مرو+25 گرم شکرتیغال
به گزارش بی اس ام اس : مواد گیاهی بالا را از عطاری مورد اعتماد خود تهیه کرده ،سپس آنها را با 1 قاشق مرباخوری شکر ،نرم بسایید. نصف قاشق چایخوری در استکان آب جوش مخلوط کرده ،روزی 3 تا 4 بار میل کنید.
نسخه دوم):
مخلوط عرق(آویشن+شاتره+اسطوخدوس)دراستکان،4بار در روز میل کنید.(((عرقیات انتخابی را از مارکهای خوب و سرشناس انتخاب کنیید .
می توان با در پیش گرفتن تغذیه ای سالم با سکته مغزی مقابله کرد
به گزارش بی اس ام اس : 90 درصد سکته های مغزی به دلیل داشتن سبک زندگی نادرست است. با بی تحرکی مفرطی که امروزه گریبانمان را گرفته، تغذیه ی ناسالم و زندگی پر تنش و پر استرس روزمره باید قبول کرد که خطر سکته ی مغزی بیخ گوشمان است.این هشدار بسیار جدی است به همان اندازه ای که پیشگیری از آن جدی است. بدون شک ما نمی توانیم با ژنتیک یا سن و سالمان مقابله کنیم تا خطر سکته از ما دور بماند. اما می توانیم با تغییر عادت های غذایی و در پیش گرفتن تغذیه ای سالم تر با یکی از عوامل اصلی این مشکل مبارزه کنیم. سکته ی مغزی مشکل فلج کننده ای است که نه تنها خود فرد بلکه اطرافیان وی را نیز از زندگی عادی ساقط می کند.با پیشرفت هایی که این روزها در حوزه ی پزشکی ایجاد شده است هر فرد با عدم کنترل عوامل ایجاد کننده ی سکته خود مقصر بروز آن است و به گفته ی متخصصان مسئول آسیب های خانوادگی و اجتماعی حاصل از آن خواهد بود.
• مصرف روزانه میوه و سبزی فراموش نشود
به هر قیمتی شده هر روز میوه و سبزیجات میل کنید. لطفاً به جای خوردن کیک و بیسکوییت یک عدد هویج کوچک یا یک عدد سیب میل کنید. با همین کارهای ساده می توانید مواد مغذی خوبی برای مقابله با انواع بیماری ها و به خصوص سکته های مغزی و قلبی دریافت کنید.سالادهایتان را پر از بروکلی و گوجه فرنگی کنید. مهم نیست برای ناهار یا شام چه دارید. در کنار هر غذایی سالاد سبزیجات حاوی انواع سبزیجات داشته باشید. برای تزیین غذا دست و دلبازی کرده و از سبزیجات رنگی و سبزی های معطر بیشترین استفاده را بکنید. در این صورت مواد مغذی و آنتی اکسیدان هایی جذب خواهید کرد که سیستم ایمنی تان را تقویت و بیماری ها را از شما دور می کنند.
مصرف میوه و سیزیجات برای مقابله با انواع بیماری ها و به خصوص سکته های مغزی مفید است
نتایج پژوهشی که در Journal of Agricultural and Food Chemistry به چاپ رسیده است نشان می دهد که جذب آنتی اکسیدان زیاد حتی برای افرادی که دچار سکته ی مغزی شده اند بسیار مفید است. چون باعث بهبود عملکرد مغز و احیای سلول های عصبی می شوند. توصیه می کنیم برای جذب آنتی اکسیدان بیشتر مصرف آلو خشک، انگورها، آلو، مرکبات به خصوص پرتقال، گیلاس و آلبالو، کلم ها، اسفناج، بروکلی، فلفل دلمه ای، چغندر و پیاز را در الویت قرار دهید.
• از انتخاب محصولات غذایی حاوی چربی های ترانس بپرهیزید
زیاده روی در مصرف چربی به خصوص چربی های ترانس و اشباع شده دیر یا زود زنگ سکته را به صدا در خواهد آورد. چربی ها باعث افزایش کلسترول بد خون و کاهش کلسترول خوب خون می شوند. کلسترول بد خون در جداره ی رگ ها تجمع کرده و باعث می شوند که قلب برای تنظیم کردن خون در بدن به زحمت بیفتد. این مسئله به افزایش فشار خون، تصلب شرایین، سکته ی قلبی یا مغزی منجر می شود. توصیه می کنیم در آشپزخانه از روغن زیتون، سویا، کانولا و کلزا استفاده کنید. ماهی، مرغ، بوقلمون، حبوبات از جمله لوبیا را دریابید. مصرف لبنیات پرچرب را کنار گذاشته و از انواع کم چرب استفاده کنید. در حین خرید از انتخاب محصولات غذایی که حاوی چربی های ترانس هستند بپرهیزید.
• تقسیم بندی بشقاب را یاد بگیرید
درست است که باید به اندازه ی کافی و مورد نیاز بدنتان غذا بخورید اما لازم است که از پرخوری و بدخوری بپرهیزید. لازم است که نیمی از بشقابتان را به سبزیجات سبز مانند کاهو و بروکلی و سبزیجات نارنجی مانند هویج و کدوحلوایی اختصاص دهید. چون سرشار از مواد مغذی هستند. یک چهارم بشقابتان را به لوبیا یا گوشت های کم چرب و یک چهارم دیگر را به غلات کامل مانند برنج قهوه ای (یک فنجان کافی است) اختصاص دهید.اگر طرفدار دسر هستید به جای دسرهای چرب و شیرین شکلات سیاه و چای را امتحان کنید. شکلات سیاه سرشار از فلاوونوئیدها است که خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارند. این آنتی اکسیدان ها در برخی میوه ها و سبزیجات نیز وجود دارند و باعث تنظیم فشار خون و پیشگیری از بروز لخته های خونی می شوند. شکلات سیاه از بروز مقاومت سلول ها به انسولین پیشگیری می کند.
مصرف امگا 3 ها به پیشگیری از تخریب سلول های مغزی کمک می کند
• به امگا 3 سلام دوباره کنید
بدن ما قادر به تولید اسیدهای چرب امگا 3 نیست. نتایج پژوهش ها نشان می دهد که مصرف امگا 3 ها به پیشگیری از تخریب سلول های مغزی کمک می کند. امگا 3 ها جزو چربی های سالمی هستند که باعث افزایش جذب ماد مغذی می شوند. برای جذب این اسیدهای چرب ماهی هایی مانند تن، ماهی خال مخالی، ساردین و ماهی آزاد میل کنید. از دیگر منابع امگا 3 ها می توان به روغن کانولا و تخم کتان آسیاب شده اشاره کرد.
• از مصرف زیاد نمک پرهیز کنید
نمک مضر نیست اما زیاده از حد آن قاتل می شود! حدود 80 درصد نمکی که جذب می کنیم از مواد غذایی آماده، گوشت های فراوری شده مانند سوسیس، کالباس، هات داگ، سوپ های کنسروی، کچاپ و غیره است. هله هوله هایی مانند چیپس و پفک نیز معدن نمک هستند. این ها مواد غذایی مورد علاقه ی بچه ها و جوانان هستند که به زودی به سن سالمندی می رسند. بدانید که مصرف زیاد مواد غذایی شور باعث افزایش فشار خون می شود که یکی از عوامل اصلی بروز سکته ی مغزی است.از آنجایی که با ظهور دنیای مدرن تغذیه ی همه ی ما بخودی خود حاوی نمک زیادی هست لازم است که همه ی مردم حتی افرادی که فشار خون طبیعی دارند از مصرف زیاد نمک بپرهیزند. در زمان خرید برچسب مواد غذایی و ترکیبات آن را به دقت مطالعه کنید. مواد غذایی حاوی نمک کمتر را انتخاب کرده و از خالی کردن نمکدان روی بشقاب غذایتان بپرهیزید. برای خوش طعم کردن غذاها به جای نمک از سبزیجات معطر و ادویه ها بهره ببرید. به جای مصرف هله هوله به عنوان عصرانه، میان وعده های ساده و سریع با سبزیجات تهیه و میل کنید.
• برای پیشگیری از سکته مغزی مصرف غلات فراموش نشود
محققان آمریکایی توصیه می کنند که تغذیه ای سرشار از فیبر داشته باشید. غلات کامل مانند جوی دوسر، برنج قهوه ای و محصولات غذایی تهیه شده از آرد کامل (سبوس دار) فیبر خوبی به بدن می رسانند. این مواد غذایی نه تنها برای پیشگیری از بروز سکته ی مغزی مفید هستند بلکه باعث افزایش سرعت احیای سلول ها بعد از سکته نیز می شوند.
• حرف آخر
حرف آخر اینکه تحرک بدنی داشته باشید. فشار و قند خونتان را کنترل کنید. امروزه در مطب متخصصان مغز و اعصاب دستگاه های پیشرفته ای وجود دارد که وضعیت عروق خونی مغز را با دقت بررسی می کنند. بنابراین هیچ بهانه ای برای کنترل وضعیت عروق مغزی نمی ماند جز سهل انگاری! بهتر است از سنین جوانی صدای سکته مغزی را بشنوید و اجازه ندهید در سالمندی با فریادی ناگهانی زمین گیرتان کند.
منبع : tebyan.net
فشار خون بالا,بیماری فشار خون بالا,فشار خون بالا در بارداری,علائم فشار خون بالا,درمان فشار خون بالا,درمان فشار خون بالا با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان فشار خون بالا,فشار خون بالا را چگونه درمان کنیم,فشار خون بالا در کودکان,فشار خون بالا در بزرگسالان,فشار خون بالا در نوزادان,فشار خون بالا در بهار,فشار خون بالا در تابستان,فشار خون بالا در پاییز,فشار خون بالا در زمستان,آشنایی با فشار خون بالا,همه چیز در مورد فشار خون بالا,فشار خون بالا واگیردار است,فشار خون بالا و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان فشار خون بالا
به گزارش بی اس ام اس : اندازه گیری مرتب فشار خون حداقل هر شش ماه یک مرتبه ٬ به همه توصیه می شود
آشنایی با علائم فشار خون بالا و راههای پیشگیری از آن
علایم و نشانه های فشار خون بالا
متاسفانه در بسیاری از موارد ٬ بیماری فشار خون بالا ٬ دارای نشانه یا علائم خاصی نمی باشد. در چنین مواردی تنها راه تشخیص بالا بودن فشار خون ٬ اندازه گیری آن است. اندازه گیری فشار خون یکی از اولین کارهایی است که پزشکان محترم هنگام معاینه ی بیمارانشان در هر نوبت انجام می دهند و این کار نقش مهمی در تشخیص به هنگام بیماری فشار خون دارد.از بین هر چهار نفر احتمال دارد یک نفر مبتلا به فشار خون بالا باشد. بنابراین اندازه گیری مرتب فشار خون حداقل هر شش ماه یک مرتبه ٬ به همه توصیه می شود. بعضی از افرادی که فشار خون بسیار بالایی دارند ٬ اوایل صبح ٬ گاهی سردردی احساس می کنند که کم کم در طول روز از درد آن کاسته شده و برطرف می شود.
به طور کلی بعضی علائم فشار خون بالا در زیر ذکر شده است که بعضی از آن ها مستقیما و بعضی غیر مستقیم نشان دهنده ی فشار خون بالا است :
– سردرد ٬ سرگیجه
– تپش قلب
– خستگی و بی حالی
– کم شدن دید یا تاری آن ( ضعیف شدن چشم )
– درد قفسه ی سینه
– مشاهده ی خون داخل بینی یا ادرار
– تنگی نفس شدید
– کرختی و مورمور شدن دست و پاها
– تهوع و استفراغ و …
مواد حاوی کافئین از قبیل قهوه ،چای ،نوشابه و شکلات، سبب افزایش فشارخون میشوند
پیشگیری از بیماری فشارخون بالا
1- عدم مصرف سیگار و مشروبات الکلی
2- اندازه گیری فشار خون حداقل هر شش ماه یک بار
3- کنترل وزن ، کم کردن حتی یک کیلوگرم از وزن برای کنترل فشار خون مفید است.
4- انجام مرتب ورزش، ۳۰ دقیقه ورزش در روز بهترین راه مبارزه با پرفشاری خون است.
5- کم کردن مصرف نمک و غذاهای چرب و استفاده از گوشت سفید به جای گوشتهای قرمز در پیشگیری و کنترل فشار خون بالا بسیار مفید است.
6- داشتن رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات ،
لبنیات کمچرب و غذاهای حاوی پتاسیم نظیر دانههای سبوسدار و خشکبار در
پیشگیری از ابتلا به فشار خون بالا بسیار مفید است.
7- زنان باردار باید مرتب برای معاینه پیش از زایمان به پایگاه های بهداشتی درمان و خانه بهداشت مراجعه کنند تا کارشناسان بهداشت بتوانند به پرفشاری احتمالی خون پی ببرند و فشار خون آنها به موقع کنترل شود.
8- مواد حاوی کافئین از قبیل قهوه،چای ،نوشابههای کولا و شکلات، سبب افزایش فشارخون میشوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند.
9- خانم هایی که قرصهای پیشگیری از بارداری استفاده می کنند باید فشار خون خود را مرتب کنترل نمایند.
10- برای پیشگیری از ابتلا به فشار خون بالا باید از مصرف سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت، برگرها و سایر فرآوردههای گوشتی به علت دارا بودن مقادیر بالای سدیم و همچنین پرهیز ازمصرف سبزیهای کنسروشده در آب نمک، زیتون شور، چیپس و سایر تنقلات شور پرهیز کرد.
11- اجتناب از مصرف غذاهای سرخ کرده یا غذاهایی که در درجه ی حرارتهای بسیار بالا و یا با مدت زمان طولانی تهیه می شوند، و عدم استفاده ی چند باره از روغنهای آشپزی در پیشگیری از ابتلا به فشار خون بالا موثر است.
12- کنترل استرس ، زیرا یکی از عوامل بال رفتن فشار خون که بسیار سریع هم عمل می کند، استرس و عصبانیت است.
13- استراحت
روزانه به میزان کافی برای کنترل فشار خون مفید است،زیرا کار کردن بی
وقفه بیشترین فشار را بر سلامتی فرد وارد خواهد کرد.
14- انجام ورزشهایی مثل پیاده روی، شنا،
دوچرخه سواری برای پایین آوردن فشار خون مفید هستند بنابراین حداقل ۳ بار
در هفته و هر بار حداقل ۳۰ دقیقه باید ورزش کرد.
گردآوری : بخش سلامت بیتوته
پوکی استخوان,بیماری پوکی استخوان,پوکی استخوان در بارداری,علائم پوکی استخوان,درمان پوکی استخوان,درمان پوکی استخوان با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان پوکی استخوان,پوکی استخوان را چگونه درمان کنیم,پوکی استخوان در کودکان,پوکی استخوان در بزرگسالان,پوکی استخوان در نوزادان,پوکی استخوان در بهار,پوکی استخوان در تابستان,پوکی استخوان در پاییز,پوکی استخوان در زمستان,آشنایی با پوکی استخوان,همه چیز در مورد پوکی استخوان,پوکی استخوان واگیردار است,پوکی استخوان و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان پوکی استخوان
به گزارش بی اس ام اس : پوکی استخوان از بیماری هایی است که بدون علامت پیشرفت می کند، به همین دلیل به آن بیماری خاموش می گویند. این بیماری بر اثر از دست دادن کلسیم و سایر مواد معدنی استخوان ها به وجود می آید و شکنندگی استخوان ها را به دنبال دارد. البته رژیم غذایی می تواند از بروز این بیماری پیشگیری و در صورت ابتلا به کنترل آن کمک کند.از آنجا که 4.8 درصد مردان و 7.7 درصد زنان ایرانی به پوکی استخوان مبتلا هستند و حدود 2میلیون نفر از آنها در خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان قرار دارند، این مطلب را به عادت های غذایی پیشگیرانه از ابتلا به این بیماری اختصاص داده ایم.
1- دور سیگار و الکل خط بکشید
سیگار احتمال ابتلا به پوکی استخوان را
افزایش می دهد. بنابراین اگر سیگاری هستید، این عادت را ترک کنید و تا جایی
که می توانید از کشیدن قلیان بپرهیزید. الکل نیز زمینه ابتلا به پوکی
استخوان را فراهم می کند و علاوه بر سایر مضراتش، احتمال پوکی و شکستگی
زودرس استخوان را نیز افزایش می دهد.
2- شیر و ماست را در برنامه غذایی روزانه تان بگنجانید
دریافت به اندازه کلسیم به خصوص در دوران
کودکی و نوجوانی از ابتلا به پوکی استخوان پیشگیری می کند. به همین دلیل
توصیه می شود حداقل 2 تا 3 واحد در روز لبنیات کم چرب (شیر، ماست، پنیر و
دوغ) مصرف کنید. البته در صورتی که مواد غذایی پرفیبر بیش از اندازه مصرف
شوند، نیاز به کلسیم بالاتر می رود. بنابراین اگر گیاهخوار هستید و سهم
زیادی از برنامه غذایی تان را مواد غذایی با منشاء گیاهی تشکیل می دهند،
بهتر است مواد غذایی کلسیم دار را بیشتر مصرف کنید.
3- مرتب ورزش کنید
بررسی ها نشان داده اند افرادی که در هفته
ورزش هایی مانند پیاده روی، تنیس، شنا، دوچرخه سواری و دویدن انجام می
دهند، استخوان های محکم تری خواهند داشت. به همین دلیل توصیه می شود حداقل 4
تا 5 روز در هفته ورزش کنید.
4- نوشابه های گازدار را کنار بگذارید
این نوشیدنی ها دارای مقادیر فراوانی اسید
فسفریک هستند و باعث دفع کلسیم از ادرار می شوند. به این ترتیب، مصرف
مرتبشان زمینه بروز این بیماری را افزایش می دهد. به همین دلیل مصرف نکردن
انواع نوشابه های گازدار به خصوص به افراد مستعد ابتلا به پوکی استخوان
توصیه می شود.
5- در مصرف قهوه زیاده روی نکنید
قهوه به دلیل داشتن کافئین (ترکیبی که در
بدن به کلسیم متصل و مانع جذب آن می شود)، خطر بروز پوکی استخوان را افزایش
می دهد. زیاده روی در مصرف این نوشیدنی به خصوص برای خانم ها و در سنین
بالاتر (به دلیل آنکه مستعد ابتلا به این بیماری هستند)، توصیه نمی شود.
6- مصرف نمک را به حداقل برسانید
بررسی ها نشان داده اند دریافت سدیم بیش از
2300 میلی گرم (به اندازه یک قاشق چای خوری نمک) در روز باعث دفع 40 میلی
گرمی کلسیم از بدن می شود. به همین دلیل غذاهایتان را با حداقل نمک تهیه
کنید و از آوردن نمک سر میز غذا خودداری کنید.
7-رژیم غذایی تان را متنوع کنید
دریافت مواد معدنی مانند منیزیم، روی، پتاسیم و فسفر به استحکام استخوان ها کمک می کند. به علاوه، دریافت منظم ویتامین هایی مانند A، B2 و B12 هم زمینه ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد به همین دلیل برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری برنامه غذایی متنوع، متعادل و متناسب شامل منابع غذایی مواد مغذی یادشده داشته باشید.
8- از مصرف منابع پروتئین غافل نشوید
مصرف پروتئین های حیوانی به دلیل داشتن تمام
اسیدهای آمینه ضروری بدن، به عنوان یک عادت پیشگیرانه توصیه می شود زیرا
50 درصد از بافت استخوان ها را پروتئین ها تشکیل می دهد. به همین دلیل
خوردن انواع گوشت های قرمز و سفید (البته بدون چربی های مرئی شان) به تمام
افراد مستعد توصیه می شود.
9- مصرف خوراکی های دارای سدیم پنهان را کاهش دهید
پیشتر گفتیم که مصرف بیش از حد نمک (منبع
عمده سدیم) زمینه ابتلا به پوکی استخوان را فراهم می کند اما مواد غذایی
دیگری نیز دارای مقداری سدیم پنهان هستند و برای کاهش دریافت این ماده
معدنی باید مصرفشان را به حداقل رساند. انواع فست فودها (فرآورده های
گوشتی، همبرگر، پیتزا و…)، کنسروها، آب سبزی های بسته بندی شده و سوپ های
آماده، انواع غلات صبحانه ای و حتی نان ها دارای سدیم پنهان هستند که زیاده
روی در مصرفشان احتمال ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد.
10- به اندازه کافی ویتامین ِD و کلسیم دریافت کنید
داشتن این عادت از بروز این بیماری پیشگیری
می کند. به همین دلیل با انجام آزمایشی که میزان این ویتامین را در بدن می
سنجد، مقدار آن را در بدنتان کنترل و در صورت کمبود (زیر نظر متخصص) مکمل
ویتامین D مصرف کنید. علاوه بر اینها، مواد غذایی ای که با این ویتامین غنی
شده اند، یعنی زرده تخم مرغ، جگر و ماهی هایی که با استخوان مصرف می شوند
(نظیر کیلکا و ساردین) را در رژیم غذایی تان بگنجانید. علاوه بر لبنیات
مواد غذایی نظیر بادام، انجیر، انواع لوبیاها و اسفناج منبع کلسیم هستند که
توصیه می شود در برنامه غذایی افراد مستعد ابتلا به این بیماری گنجانده
شوند.
منبع : هفته نامه سلامت
برترین ها
ساعت 2 زمانه کاسیو
طراحی بی نظیر و فوق العاده شیک
مقاوم در برابر آب و ضربه
دارای کرنومتر و تاریخ شمار
دارای جعبه اورجینال فلزی و شکیل
همراه با 6 ماه گارانتی تعویض
خرید ساعت Casio Pro Trek Prw-6000 به قیمت : 45000 تومان
ساعت های جی شاک برای استفاده افراد پر تحرک طراحی شده است. ساعت هایی که می توانند در شرایط غیر عادی هم به راحتی کار کنند و مشکلی نداشته باشند. ساعت کاسیو یکی از شیک ترین و پر طرفدارترین ساعت های، سری جی شاک می باشد. این ساعت 2 زمانه بوده و دارای امکاناتی از قبیل تاریخ شمار، کرنومتر، چراغ شب نمای 7 رنگ می باشد و هم چنین تا 80% ضد آب بوده و در جعبه اورجینال فلزی و شکیل عرضه شده است.
خرید پستی ساعت Casio Pro Trek Prw-6000 به قیمت : 45000 تومان
قیمت ساعت Casio Pro Trek Prw-6000
قیمت : 45000 تومان
تکنولوژی جدید نسبت به مدل های قبلی Casio Pro Trek دارای چراغ و صفحه نئون برای نمایش بهتر اعداد
بدنه ساخته شده از پلاستیک های تقویت شده شفاف
با کیفیت بسیار بالا و طول عمر بیشتر
نمایش ساعت به صورت آنالوگ و عقربه ای
بهترین هدیه برای کسی که دوستش دارید …
قیمت : 45000 تومان
قیمت : 45,000 تومان-قیمت خرید نقدی : 40.500 تومان