خواص بادام زمینی بو داده در بارداری و با پوست ، خاصیت بادام زمینی خام در بدنسازی برای مو و کودکان ، فواید بادام زمینی در طب سنتی. در این مطلب از سایت پارسی زی در مورد بادام زمینی و خواص ان صحبت می کنیم.
این دانه بسیار مقوی است و در ارزش غذایی با بادام و گردو مساوی است.کربو هیدرات آن خیلی کم است و سرشار از پروتئین است.بیوتین و نیاسین و فولات و منگنز و ویتامین ای و تیامین و فسفر و منیزیم همگی در این دانه مغذی هستند.
صد گرم بادام زمینی شامل ۵۶۷ کالری است و ۴۹ گرم چربی کامل دارد و شامل ۱۸ میلی گرم سدیم می شود و ۷۰۵ میلی گرم پتاسیم در خود دارد و ۱۶ گرم کربوهیدرات کل دارد و ۲۶ گرم پروتئین دارد.
این دانه بومی آمریکای جنوبی است و برای لاغری خیلی مفید است و مصرف آن احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را خیلی کم می کند.
مفید برای پوست
این دانه آنتی اکسیدان خیلی زیادی دارد و وقتی آب پز شود این سطح بالاتر می شود.بادام زمینی دارای جنیستین و بیوچنانین است و کار این دو ماده این است که مشکلاتی که رادیکال های آزاد برای پوست ایجاد می کنند را برطرف می کنند.
مفید برای استحکام استخوان
کره بادام زمینی سرشار از آهن و کلسیم است و این دو ماده برای استخوان خیلی مفیدند.خوردن بادام زمینی باعث می شود که اکسیزن سریعتر به خون برسد و باعث استحکام و سالم ماندن استخوان می شود.
مفید در درمان افسردگی
شاید برایتان جالب باشد ولی علت اصلی افسردگی سطوح پایین سروتونین در خون است.در بادام زمینی ماده ای بنام تریپتفون داریم که ترشح مواد شیمیایی را زیاد می کند و با افسردگی مبارزه می کند.
تحقیقات نشان داده است که خوردن دو قاشق غذا خوری کره بادام زمینی در هفته برای جلوگیری از افسردگی خیلی مفید است.
مفید برای اعصاب و آلزایمر
نیاسین که همان ویتامین ب۳ است در بادام زمینی وجود دارد.تحقیقات نشان داده است که مصرف نیاسین باعث می شود که مشکلات مربوط به حافظه مانند آلزایمر خیلی کمتر سراغ شما بیایند و اعصاب شما خیلی قوی تر خواهد بود.
پیشگیری از سرطان
پلی فنولیک که ماده ای ضد سرطان است ، در غلظت های بالا بادام زمینی وجود دارند.خوردن بادام زمینی احتمال ابتلا به سرطان را کم می کند.تحقیقات نشان می دهد که سرطان روده تا ۶۰ درصد در زنان و ۳۰ درصد در مردان با خوردن بادام زمینی کاهش میابد.
مفید برای کودکان و نوزادان
وجود پروتئین و اسید امینه های فراوان در بادام زمینی این دانه را برای رشد کودکان و نوزادان خیلی مفید می کند.این دانه سرشار از امگا ۳ است که برای رشد مغز خیلی مفید است.
رزوراترول یا رسوراترول اکسیدانی است که در بادام زمنی وجود دارد و سیستم ایمنی بدن کودکان و نوزادان را به طرز شگفت انگیزی زیاد می کند.
مفید برای زنان باردار و جنین
اسید فولیک در بادام زمینی به میزان بسیار بالایی وجود دارد و خوردن ان در بارداری باعث تقویت سیستم ایمنی بدن مادر می شود و احتمال نقص لوله عصبی جنین خیلی کم می شود.همچنین برای جلوگیری از افسردگی مادر و خوش خلقی مادر خوب است.
مصرف آن احتمال ابتلا به بیماری های آلرژیک را خیلی کم می کند.این دانه منگنز بالایی دارد که از دیابت بارداری جلوگیری می کند و آهن فراوان ان از ابتلا به کم خونی مادر و نوزاد جلوگیری می کند.
مفید در پیشگیری از بیماری های قلبی
تحقیقات سی ساله در جهان ثابت کرده است که مصرف منظم بادام زمینی احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را یک سوم می کند.این دانه سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و برای قلب مفید است
بزرگترین مشکل بادام زمینی این است که این ماده جزو مواد آلرژن است و افراد ممکن است باعث ایجاد حساسیت کند.اگر بادام زمینی مصرف کردید و دچار آبریزش بینی و خارش پوست شدید ، بدانید که حساسیت دارید.
این حساسیت می تواند شامل تهوع و استفراغ و اسهال و سوزش زبان و … شود.حتما اگر چنین علائمی را دیدید به پزشک مراجعه کنید و بگویید که در اثر خوردن بادام زمینی دچار این مشکل شده اید.
مصرف زیاد کره بادام زمینی منجر به این می شود که شما دچار سنگ کلیه شوید.