X
تبلیغات
رایتل

طرز تهیه لواشک آلو زرد

یکشنبه 29 بهمن 1396 ساعت 10:21

آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی

آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی در سایت جسارت

طرز تهیه لواشک آلو زرد ,طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز,طرز تهیه لواشک آلو زرد,روش تهیه لواشک الو زرد,طرز تهیه لواشک با الو زرد,طرز تهیه ی لواشک زردآلو,طرز تهیه لواشک الو زرد,طرز تهیه لواشک زرد الو خانگی,طرز تهیه لواشک سیب زرد,طرز تهیه لواشک خانگی با زرد الو,طرز تهیه لواشک زردآلو,طرز تهیه ی برگه ی زردالو,طرز تهیه لواشک خانگی با زردآلو

آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی

طرز تهیه لواشک آلو زرد , طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز , طرز تهیه لواشک آلو زرد , روش تهیه لواشک الو زرد

در این مطلب از سایت جسارت به آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

آلو یکی از منابع خوب آنتی اکسیدان‌ها است. این میوه حاوی مقادیر مناسبی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن می‌باشد که با اثر آنتی اکسیدانی خود رادیکال‌های آزاد اکسیژن را خنثی می‌کند. رادیکال‌‌های آزاد اکسیژن اثرات مخربی را در بدن اعمال می‌کنند، زیرا این رادیکال های آزاد با اکسیداسیون چربی‌ها در بدن سبب می‌شوند که چربی همواره در رگ‌ها رسوب کرده و گرفتگی عروق پیش آید. این فرآیندها جزء عوامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی- عروقی است. یکی دیگر از مضرات رادیکال‌های آزاد اکسیژن تخریب DNA است. چنانچه DNA آسیب ببیند احتمال تولید سلول‌های سرطانی در بدن به شدت افزایش می‌یابد. یکی دیگر از مضرات رادیکال‌های آزاد، افزایش احتمال بروز استئوآرتریت می‌باشد که منشا پیدایش بیماری‌هایی نظیر  آرتریت روماتوئید است. سالیانه هزاران نفر بر اثر ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی و سرطان در جهان می‌میرند و درصد زیادی از هزینه‌های بخش بهداشت و درمان صرف این گونه بیماری‌ها می‌شود. با توجه به تاثیر آلو در پیشگیری از این بیماری‌ها مصرف این میوه می‌تواند در سلامت انسان بسیار موثر باشد.

طرز تهیه لواشک آلو زرد

آلو زرد.. زرد آلو …آلوهای قرمز یا آلوهای تیره که آلو سیاه هم بهش میگن هرکدوم رو که دوست داشتین یا حتی بصورت ترکیبی بریزین توی قابلمه بعد یه مقدار کم آب بریزید روش بهمراه کمی نمک(اگه دوست داشتین کمی هم شکر بریزید تا ترش وشیرین بشه)و بگذارید تا حسابی پخته ونرم بشن. بعداز پخت از صافی رد کنید تا پوست وهسته میوه گرفته بشه اگه دوست داشتین خیلی ترش بشه کمی جوهر لیمو هم اضافه کنید اگر نه همینجوری هم طعمش عالیه. بعد توی یه سینی که کمی چرب کردید بریزید و بگذارید توی آفتاب تا خشک بشن من توی تراس گذاشتم روی پشت بوم هم میشه بگذارید فقط روش رو با یه پارچه توری بپوشونید تا حشرات روش نشینن.

آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی

طرز تهیه لواشک آلو زرد , طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز , طرز تهیه لواشک آلو زرد , روش تهیه لواشک الو زرد

هم‌چنین آشپزها و کسانی که تمایل ندارند از چربی، کره یا مارگارین در دستورات خود استفاده نمایند می‌توانند از پوره‌ی آلو خشک در دستورات خود نظیر کیک میوه‌ها، برانی شکلات یا کیک هویج استفاده کنند که ماهیتی جویدنی و نرم دارند. پوره‌ی آلو خشک به حجم و مقدار دستور غذایی می‌افزاید و در عین حال حاوی چربی هم نیست. بنابراین استفاده از آلوخشک برای افرادی که باید رژیم کم‌چربی داشته باشند و تمایل به‌خوردن «هله‌هوله» شیرین دارند، مناسب است.

طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز

بعد از چند روز کاملا خشک میشه وبراحتی از سینی جدا میشه اگه دوست داشتین توی سینی نایلون بذارید وکمی چرب کنید ومواد رو روش بریزید وبعد از خشک شدن لواشک یک نایلون هم روی لواشک بگذارید. در مرحله ای که مواد رو ار صافی رد کردید میتونین دوباره حرارت بدید تا سفت تر بشه در اینصورت مدت زمان کمتری لواشک آماده میشه چون مقدار آبش کم شده.یه مدل ترشک هم درست میکنیم که همین مواد روی میپزیم اما دیگه توی آفتاب نمیذاریم وقتی پخته وصاف کردیم توی ظرف میرزیم واستفاده میکنیم اما باید ترکیبی باشه تا خوشمزه بشه ما ترکیب چند نوع میوه رو میذاریم مخصوصا با آلوهای قرمز که رنگش قرمز خوشکل میشه بعداز پخت برگه های زرد آلوی خشک (یا دون انار خشک و آلبالو خشکه) هم میریزیم توش .

طرز تهیه لواشک آلو زرد

خواص و مضرات چای در بارداری و طب سنتی

جمعه 27 بهمن 1396 ساعت 19:20

خواص و مضرات چای در بارداری و طب سنتی

 در این مطلب از سایت جسارت به خواص و مضرات چای می پردازیم.امیدواریم که مفید واقع شود.چای یکی از گیاهانی است که هیچ آفتی در دنیا ندارد و هیچ موجودی جز انسان آن را نمیخورد

در هنگام خستگی اولین چیزی که دوست داریم بخوریم معولا یک فنجان چایی داغ است.بهتر است بدانید 4 هزار سال پیش گیاه چایی در چین کشت می‌شد و دم‌کرده آن برای رفع خستگی مصرف می شده است، آشنایی ایرانیان با این گیاه و کشت آن نیز به زمان مظفرالدین شاه قاجار برمی‌گردد که چندین هزار نهال چای توسط کاشف‌السلطنه از کشور هند به ایران آورده شد و از آن تاریخ تا به امروز «چایی» به عنوان پرمصرف‌ترین نوشیدنی (البته پس از آب)‌ در کشور شناخته شده است و اغلب در تمام مراسم از این نوشیدنی استفاده می گردد

چای ، خواص چای , مضرات چای , چای در بارداری , چای در طب سنتی

جالب است بدانید مطالعات نشان می‌دهد سه نوع چایی اصلی سیاه، الانگ و سبز شناخته شده‌اند که از میان آنها چای سیاه بیشترین نوع تجاری و چای سبز، پرخاصیت‌ترین می باشد.قابل ذکر است که  چای سبز و سیاه هر دو از گیاه واحدی به دست می‌آیند ولی برای تهیه چایی سبز، برگ‌های آن بخار داده می‌شود و سپس گرد و خشک می‌گردند ولی در روش ساخت چای سیاه، برگ‌ها، خشک و تخمیر شده و در بعضی موارد مواد شیمیایی نیز به آن افزوده میگردد (یعنی فرایند بیشتری روی آن صورت می‌گیرد)‌ و چای الانگ که به رنگ قرمز یا زرد است با تخمیر نسبی این گیاه به دست می‌‌آید.

خواص چای را بشناسید

در واقع چایی سبز و سیاه هر دو دارای رنگدانه‌هایی است که اثر کاهش ابتلا به سرطان‌ مختلف در آنها دیده می‌شود و زمانی که چای با غلظت مناسب دم بکشد، تنها نیمی از کافئین یک فنجان قهوه را خواهد داشت.گفتنی است که چای اغلب موجب کاهش چربی‌های خون می‌شود و عملکرد کلیه را در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه بهبود می‌بخشد و اثرات ضدمیکروبی آن از ایجاد پلاک و پوسیدگی دندان جلوگیری به عمل می‌آورد و در کاهش خطر بیماری قلبی ارتباط مثبت و قوی دارد، ولی عقید بر این است که قبل و بعد از دریافت فرآورده‌های آهن و در شیرخواران نباید از چای سبز استفاده کرد.

چای ، خواص چای , مضرات چای , چای در بارداری , چای در طب سنتی

در واقع چایی دارای مقادیر کمی سدیم و مقدار زیادی پتاسیم است و از آنجا که بیماران مبتلا به عارضه کلیوی بایستی از مصرف محدود پتاسیم برخوردار باشند، باید به این مساله توجه ویژه‌ای داشته باشند، همچنین امکان دارد انواع چایی باعث تحریک بروز آسم در افراد حساس شود.

انواع چای و دمنوش را بشناسید.

واقعیت این است که چایی از گیاهانی است که می‌توان دم‌کرده آن را نوشید، گیاهان فراوان دیگری نیز هستند که می‌توانند در کنار چایی مصرف شوند و حتی بعضی از مراجع پزشکی برای آنها فوایدی را ذکر کرده‌اند که دستور دم کردن این گیاهان کم و بیش همانند دستور چایی است و حتی بعضی از آنها به صورت کیسه‌ای (Tea bag) در بازار به فروش مس ریند، در زیر به بعضی از این چایی‌ها اشاره می‌ گردد.

چای زنجبیل، چای مخصوص زمستان

گفتنی است که زنجبیل از قدیم الایام مورد مصرف مردم ایران، هند و چین بوده است و امروزه به عنوان گیاهی دوست‌داشتنی مصرف می‌گردد زنجبیل تازه، شربت و چای آن در بدن تولید گرما می‌کند و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج می‌ کند در واقع استفاده از چای زنجبیل هضم را آسان و اثرات سودمندی را در برطرف کردن  تهوع خواهد داشت و نیز به عنوان درمانی سنتی برای سرماخوردگی، گلودرد و آنفلوآنزا کاربرد دارد و بهتر است برای رفع تندی این چای از برگ نعناع آسیاب شده در این چای استفاده گردد.

چای ، خواص چای , مضرات چای , چای در بارداری , چای در طب سنتی

چایی به‌لیمو، مقوی معده می باشد

بهتر است بدانید به‌لیمو (وربن)‌ برگ معطری است که مانند چایی دم می‌شود و اثر مقوی روی معده دارد و برای دردهای عصبی و پایین آوردن درجه حرارت بدن در بیماری‌ها بسیار مفید است.

 چای بهار نارنج

بهتر است بدانید دم‌کرده بهار نارنج تازه یا خشک نوشیدنی معطری است که اطبای قدیم آن را برای قلب مفید می‌دانستند. این گیاه معطر به صورت دم‌کرده و به عنوان داروی ضدتشنج در بیماری‌های عصبی همانند هیستری، ضعف اعصاب و رفع سکسکه به کار می‌رود و خواب‌آور، اشتهاآور و رفع تپش قلب است به همین دلیل مصرف عرق و چای آن به افرادی که دچار بیماری‌های اعصاب یا قلبی‌اند مفید می باشد و توصیه می شود.

چایی نعناع را خانم‌ها بنوشند

چایی نعناع یکی از پرطرفدارترین دمنوش‌هایی است که به دلیل طعم و مزه نشاط‌ آورش مورد توجه قرار گرفته است .

تحقیقات جدید پژوهشگران بیانگر این مسئله است  که دم‌کرده این گیاه می‌تواند تاثیر فراوانی در کاهش رشد موهای زاید زنان داشته باشد و این در حالی است که این چای می‌‌تواند میل جنسی را در مردان کاهش دهد.

چای ، خواص چای , مضرات چای , چای در بارداری , چای در طب سنتی

چایی دارچین

واقعیت این است که شما می‌توانید با نوشیدن یک فنجان چایی دارچین تب را به سرعت پایین آورده همچنین دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و برای رفع درد به کار می‌رود اثر آن آرام‌کننده و نشاط‌بخش است و باعث گشوده شدن رگ‌ها می‌شود و در گردش خون اثری مثبت دارد و بدن را در مقابل امراض مصون نگه می‌دارد و می‌توان گفت اثر پنی‌سیلین و آنتی‌بیوتیک را داراست، پس پیشنهاد می‌شود اگر سرما خوردید یا ضعف شدید داشتید، مصرف یک فنجان چایی دارچین را در روز فراموش نکنید پس اگر چایی معمولی نیز می‌نوشید آن را با یک قطعه پوست دارچین به هم زنید تا طعم چایتان را بهتر کنید.

اگر مبتلا به سوء هاضمه هستید از مصرف کافئین که در قهوه، چایی و نوشابه های گازدار وجود دارد کمتر استفاده نمایید.

نوشیدن زیاد چای می تواند موجب بد رنگ شدن دندان شود

کسانی که در چای از زنجبیل استفاده می کنند درد مفصل کمتری احساس مس کنند

چای پیاز؛ داروی سرفه

چای ، خواص چای , مضرات چای , چای در بارداری , چای در طب سنتی 

چایی پیاز سرفه را درمان می کند و گلو درد را تسکین می بخشد

 
مواد لازم:
آب :۳  لیتر
پیاز :۱ کیلو
عسل: یک قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه :  کمی

روش تهیه:
پیازها را شسته و تمیز می کنیم و به چهار قطعه برش می زنیم. قطعات را در یک کاسه ریخته، آب می ریزیم و در حرارت قرار می دهیم تا زمانی که نیمی از آب آن تبخیر شود. سپس می گذاریم خنک شود. بر روی ۵۰ میلی لیتر از مایع حاصل یک قاشق عسل و کمی آبلیموی تازه می ریزیم. معمولاً علائم سرفه بعد از دو بار خوردن کاهش می یابد.

به جای اینکه برای کسب انرژی به مصرف بیش از اندازه ی قهوه رو بیاورید بهتر است صبح ها به چایی چند قطره روغن سیاه دانه، کمی عسل و چند پر نعناع اضافه کنید

چای سبز و چای سیاه و سفید، موجب بهبود اگزما می‌شود

اگر اضطراب دارید و می خواهید آن را کاهش دهید مصرف محصولات حاوی کافئین همچون قهوه، چای، نوشابه، شکلات و … را کاهش داده و نخورید

نوشیدن چای برای نقرس مفید است

هل را همه می شناسیم طعم چای با هل همیشه عالی است.

در مطلب ورم معده می خوانیم که جالب است بدانید که خوراکی های دارای خاصیت ترمیم زخم های گوارشی مانند: موز سبز، کلم ها، شنبلیله، دانه ها، انجیر، زنجبیل، شیرین بیان و چای نیز کمک کننده هستند.

چاىی زعفران از تجمع کلسترول در رگ ها جلوگیرى مى کند و به این ترتیب از بیمارى هاى قلبى جلوگیرى مى کند. زعفران حاوى موادى است که به آن کروستین مى گویند که فشار خون را پایین مى آورد به این ترتیب از بیمارى هاى قلبى جلوگیرى مى نماید.

تیرگی زیر چشم : از ظهر گذشته و تنها پس از یک چرت کوتاه برای کار آماده می شوید. آیا تا به حال نوشیدن یک فنجان چای داغ را فراموش کرده‌اید؟ از این به بعد گذاشتن چای کیسه‌ای نیمه‌گرم در زیر چشمانتان را هم فراموش نکنید، چرا که چای با داشتن مقادیر زیادی تانن تاثیر خوبی بر کاهش ورم و بازشدن رنگ صورت شما دارد.

اگر مبتلا به سوء هاضمه هستید از مصرف کافئین که در قهوه، چایی و نوشابه های گازدار وجود دارد کمتر استفاده نمایید.

«کسانی که دچار ترش کردن معده هستند، باید از خوردن غذای پرچرب پرهیز کنند. چربی‌ها دیرتر از مواد کربوهیدرات‌دار و قندی از معده تخلیه می‌شوند و به همین دلیل، احتمال بازگشت محتویات معده به مری را بیشتر می‌کنند. غذاهایی هم هستند که انتهای تحتانی مری را شل می‌کنند و باید از مصرف‌شان خودداری کرد؛ مثل شکلات، نوشابه‌های کافئین‌دار، چایی، قهوه، پیاز، سیر و نعناع

در رژیم لاغری خوب و پیشرفته چای یکی از اجزای اصلی رژیم لاغری است

بهتر است سعی کنید به جای قند و شکر از خرما برای نوشیدن چایی استفاده کنید.

اگر طرفدار دسر هستید به جای دسرهای چرب و شیرین شکلات سیاه و چای را امتحان کنید. شکلات سیاه سرشار از فلاوونوئیدها است که خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارند. این آنتی اکسیدان ها در برخی میوه ها و سبزیجات نیز وجود دارند و باعث تنظیم فشار خون و پیشگیری از بروز لخته های خونی می شوند. شکلات سیاه از بروز مقاومت سلول ها به انسولین پیشگیری می کند و باعث کاهش احتمال ابتلا به سکته مغزی می شود

چای کیسه ای در درمان گل مژه بسیار موثر می باشد به این طریق که یک کیسه ای گرم را در محل گل مژه قرار داده تا زمانی که چای کیسه ای خنک شود.هم درد را کاهش میدهد و هم تورم را.

در ابتدای فصل بهار که هنوز برگ‌های جوان بوته چای باز نشده و به شکل جوانه‌هایی پرزدار و نقره‌ای‌ رنگ است، آنها را می‌چینند و بدون هیچ نوع فرآوری خشک می‌نمایند که به محصول به دست آمده چای سفید گفته می شود.

بهتر است بدانید که  چایی این گیاه ادرارآور است.در واقع روغن علف لیمو التهاب را کاهش می‌دهد و فرد را از درد عضلات، دندان، مفصل و سردرد محافظت می‌نماید.

علف چای برای درمان دیسک کمر توصیه می شود

برای درمان آبریزش بینی باید مصرف الکل و کافئین(مثل قهوه و چایی) را باید کم کرد. چون باعث کاهش آب بدن و غلضت بیشتر ترشحات بینی می‌شود.

گذاشتن پنبه آغسته به چایی بر روی پلک به درمان خستگی چشم و چشم درد کمک می کند

برای تسکین دندان درد؛ گذاشتن پنبه‌ای با کمی روغن میخک در پشت دندان، قرار دادن پنبه‌ای روی دندان که آغشته به مخلوطی از سس زنجبیل و فلفل باشد. محلول آب نمک(در هنگام عفونت)، مصرف دم‌کرده‌ی نعناع، استفاده از آب اکسیژنه(در هنگام دندان درد به همراه بدمزگی دهان و تب، با تجویز پزشک)، استفاده از یخ(به عقیده‌ی گذشتگان وقتی یخی بین انگشت سبابه و شست قرار گیرد، اعصاب انگشت پیغام سرما را به مغز و سپس برای آرام شدن درد به دندان می‌رسد.)، چکاندن چند قطره از عصاره‌ی وانیل بر روی محل درد، جویدن سیر، استفاده از صمغ‌مر(بصورتیکه یک قاشق چای خوری از پودر مر در دو فنجان آب به مدت 30 دقیقه جوشانده و سپس خنک شود و برای هر بار استفاده، یک قاشق چای خوری از این دارو در یک فنجان آب ریخته و 5 تا 6 بار در روز غرغره شود.)، شستن دندان با محلول 30 قطره اسانس نعنا با یک چهارم لیوان آب بصورت سه بار در روز، استفاده از لیمو ترش، گذاشتن پیاز خورد شده روی دندان و مصرف کنجد.

مصرف چای علاوه بر ازبین‌بردن پلاک دندان و جلوگیری از دندان درد، از رشد باکتری‌های دهان نیز جلوگیری می‌کند اما نه هر چایی! چای سیاه و چای سبز بیشترین تاثیر را در این مورد دارند.

برای درمان زخم معده پرهیز از مصرف برخی خوراکی‌ها لازم است مانند(مثل غذاهای پرچربک، کلم، ترب، تربچه، خیار، شلغم، پیاز و پیازچه، هندوانه، گیلاس، گوجه سبز، هلو، زیتون، ماهی دودی و نمک، کاهش مصرف چایی و قهوه و نوشابه‌های گازدار، دور کردن استرس و ناراحتی از خود، پرهیز از مصرف دخانیات، مصرف عسل، بادام، موز، شیرین بیان، نعناع و بابونه.

در هنگام سوختگی، بلافاصله باید محل سوختگی را زیر آب سرد گرفت.در مرحله بعد گذاشتن چای کیسه‌ای که تر شده با آن باشد موثر است

 برای رفع بوی بد پا می توانید پا را با چایی بشویید

پیش از خون دادن اجتناب از خوردن برخی نوشیدنی‌ها(مثل چایی، قهوه و نوشابه‌های کافئین‌دار) کنید

مصرف چایی بعد از غذا باعث کاهش حافظه می‌شود.

طبق یک تحقیق علمی نوشیدن چای سیاه و سبز به دلیل کافئین موجود در آنها، درجه هوشیاری ذهنی را بالاتر می‌برند. طبق گفته موسسه ملی سرطان، مصرف چای ممکن است به کاهش خطر یا کند شدن پیشرفت سرطان کمک کند. چای سیاه و سبز همچنین ممکن است خطر بیماری پارکینسون و در زنان، خطر ابتلا به سرطان تخمدان را کاهش می دهد.

چای , خواص چای

خواص نعناع در بارداری و طب سنتی و تنگی نفس

پنج‌شنبه 26 بهمن 1396 ساعت 09:31

خواص نعناع در بارداری و طب سنتی و تنگی نفس

در این مطلب از سایت جسارت به خواص نعناع در بارداری و طب سنتی و تنگی نفس می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیردجالب است بدانید که نعناع گیاهی خوشبو است با خواص دارویی و درمانی بسیار شگفت انگیز که در ادامه این مطلب به کاربردهای این گیاه در درمان بعضی بیماری ها می پردازیم. با ما همراه باشید و از خواص نعناع بیشتر آگاه شوید. بهتر است بدانید که نعنا گیاهی است از رده دولپه ای های پیوسته گلبرگ که سردسته تیره نعناعیان و از سبزی های خوراکی است. گفتنی است که این گیاه تمام اسانس ها و خواص پونه را نیز دارد؛ ولی برگ هایش کرک کم تری نسبت به پونه دارند و بریدگی های کنار برگ های آن بیش تر از پونه و اسانس آن نیز ملایم تر است. در واقع نعنا گیاهی است با ریشه هوایی و ساقه های مستقیم و چهارگوش ، و برگ های آن به طول 3 تا 5 سانتی متر ، متقابل ، نیزه ای یا دوکی است ، حاشیه ی آن دارای بریدگی های عمیقی است ، بریدگی های کناره آن نوک تیز است. کرک برگ های نعنا کم است. نعنا سبز اغلب در همه جای دنیا کشت می شود. این گیاه در نواحی شمال ایران و اطراف تهران به حالت وحشی و پرورشی می روید.استفاده از نعناع طعم خوبی به قرمه سبزی می دهد و یکی از گیاهان مفید برای استفاده در غذاها می باشد که علاوه بر طعم دهندگی غذا را نیز خوش عطر می کند

نعناع ، خواص نعناع , نعنا

نعناع

خواص نعناع برای زن باردار و سرماخوردگی

انواع گیاهی نعناع ار بشناسید:

گونه های نعناع

نعنای آبی – یا نعنای مرداب

نعنای وحشی – یا نعنای ژاپنی

نعنای آسیایی

نعنای استرالیایی – نعنای رودخانه

نعنای کانادنسیس

نعنای سروینا – پونه هارت

نعنای برگاموت – نعنای لیمویی

نعنای کریسپاتا – نعنای برگ چین دار

نعنای کونینگامی

نعنای داهوریکا –

نعنای باریک – نعنای دیمنیکا

خواص دارویی و کاربرد برگ نعنا

خواص نعناع برای زن باردار و سرماخوردگی

همانطور که می دانید گیاه نعنا گیاهی است با طبع گرم و خشک که دارای خاصیت های فراوان دارویی می باشد و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و… امکان پذیر می باشد. بهتر است بدانید که  برگ های خشک و نرم شده نعنا را برای خوشبو کردن و خوش طعم کردن ماست و دوغ و سرخ شده آن را در روغن که به نام نعنا داغ موسوم است برای خوشبو کردن برخی آش ها به کار می رود.در واقع  برای سوء هاضمه میتوان از عرق نعنا یا دمکرده ی نعنا بعد از غذا استفاده کرد.همچنین یک نوشیدنی خوب، سرد و مفید برای تابستان نعنا است. 10 گرم نعنا را در یک لیتر آب جوشانده و میل کنید. هر روز استفاده نشود به علاوه  یک گرم نعنا مانند چای دم کرده میل شود ولی هر روز استفاده نشود.لازم به ذکر است که  یک شیرپاک کن مناسب برای پوست های چرب: 20 گرم نعنای تازه، 20 گرم جعفری تازه خرد شده رادر 200 گرم شیرمخلوط نموده 12 ساعت بگذارید بماند. سپس صاف نموده در یخچال نگهداری کنید. این شیرپاک کن علاوه براین که چربی پوست را از بین می برد، برای جوش و لک هم مناسب می باشد. جالب است بدانید که برای جلوگیری از شپش، موهای خود را با جوشانده نعنا خوب بشویید. بهتر است بدانید که  کسانی که کلسترول دارند بعد از غذا و عصرها از دمکرده ی چای نعنا به مدت دو هفته در ماه میل کنند.در واقع  دمکرده نعنا غلظت خون را طبیعی می کند.گفتنی است که جهت درمان درد گوش آب نعنا را با عسل مخلوط کرده، پنبه ای را به آن آغشته کرده، در آن بگذارید.اصولا برای درد قلب و خفقان، نعنا را با  گیاه پرسیاوشان جوشانده، صبح و عصر میل شود.بهتر است هنگام تهیه ترشی برای این که آن ترشی برای اعصاب زیان آور نباشد، داخل آن نعنا بریزید.قابل توجه است که برای تقویت اعصاب، نان و پنیر و نعنا بسیار موثر است.گفتنی است  اگر شیر در پستان جمع شده، نعنا را کوبیده با آرد جو مخلوط کنید، به صورت ضماد روی آن بگذارید.در واقع  برای بواسیر نعنا را کوبیده و بصورت ضماد بگذارید.جالب است که برای ورم بیضه و درد آن مانند شماره 14 عمل نمایی.در واقع جویدن برگ نعنا، در رفع سکسکه موثّر می باشد.قابل ذکر است که  نعنا برای تسکین درد گوش موثّر است ؛ در اینصورت باید نعنا را با کمی عسل مخلوط نموده و اطراف گوش و لاله گوش و لاله گوش مالید تا مشکلتان کاملا حل شود

نعناع ، خواص نعناع , نعنا

خواص نعناع برای زن باردار

تاثیر فوق العاده نعناع بر روی معده

دوست معده شما نعناع است.گفتنی است که منتول موجود در نعنا باعث می شود این گیاه خاصیت ضددردی نیز داشته باشد که به این منظور می توان اسانس نعنا را در محل درد مالید که باعث کاهش التهاب و درد خواهد شد.در واقع این گیاه یکی از بهترین مواد طبیعی در کمک به درمان انواع مشکلات گوارشی است و شاید بیشترین استفاده از نعنا برای کمک به درمان اختلالات گوارشی باشد.به بیمارانی که از نفخ شاکی هستند توصیه می شود نعنا را به صورت های مختلف از جمله تازه و دمکرده استفاده نمایید. همچنین مصرف روزانه حدود 10 سی سی عرق نعنا که با آب گرم رقیق شده باشد نیز در کاهش نفخ بسیار مفید است. بهتر است بدانید که مصرف روزانه دمکرده نعنا بعد از غذا برای درمان انواع مشکلات گوارشی و سوءهاضمه بسیار اثربخش است. جویدن نعنا پس از غذا نیز ضمن کمک به از بین بردن بوی بد دهان و از بین بردن التهاب لثه به بهداشت دهان و دندان نیز کمک کرده و در هضم بهتر غذا نیز موثر است.به یاد داشته باشید که جویدن برگ نعنا در از بین بردن سکسکه نیز مفید است. دمکرده نعنا در کاهش انواع دردهای شکمی از جمله دردهای گوارشی، دل پیچه و دردهای قاعدگی نیز می تواند کمک کننده باشد. ماساژ شکم با اسانس نعنا نیز دارای خاصیت کاهنده درد، بویژه در دردهای کولیکی نوزادان است. به این منظور باید اسانس نعنا را در جهت عقربه های ساعت و دور ناف ماساژ داد، این کار تا حد زیادی دردهای کولیکی نوزاد را بهبود می دهد. همچنین استفاده موضعی نعنا در افزایش طراوات پوست و از بین بردن آکنه ها نیز مفید است.به این منظور حدود 10 گرم نعنای تازه، 10 گرم جعفری تازه خرد شده و یک قاشق عسل را در 100 سی سی شیر تازه گرم مخلوط کرده و پس از سرد شدن از آن به عنوان یک محلول برای شست وشوی پوست صورت استفاده کنید. نوشیدن دمکرده نعنا ضمن خاصیت آرامبخشی در کاهش چربی و کلسترول خون نیز مفید است.در واقع چای نعنا یکی از بهترین نوشیدنی ها برای کاهش حالت تهوع و استفراغ بویژه در دوران بارداری است.بهتر است که کسانی که از نفخ و یبوست رنج می برند، می توانند صبح ها دمکرده نعنا، عناب و نبات میل کنند جالب است که بدایند که می توانید اثربخش بودن آن را در کاهش مشکل خود تجربه نماید..در فصل بهار می توانید نعنا یا پونه را که دارای خواص مشابه نعناست در دامان طبیعت پیدا کنید و از مصرف آن لذت ببرید. کسانی که از حساسیت های فصلی یا سینوزیت رنج می برند نیز می توانند از بخور نعنای تازه استفاده کنند که این بخور در باز کردن مجاری تنفسی و کاهش علائم حساسیت مفید است.

(دکتر امیرهومن کاظمی – متخصص طب سوزنی و گیاهان دارویی)

خواص نعناع برای زن باردار و سرماخوردگی

دانستنی های عرق نعنا

گفتنی است که بسیاری از مراجع و کتاب های مربوط به طب گیاهی، تاریخچه تقطیر و تولید عرق های گیاهی را ایران و مردم این کشور می دانند.به نظر می رسد که شروع تقطیر و استخراج رایحه گیاهان با تولید گلاب از گل محمدی آغاز شده و کم کم به مرحله کنونی تولید صدها نوع عرق گیاهی رسیده است.یکی از معروف ترین و رایج ترین عرق های گیاهی موجود در بازار ایران، عرق نعنا است که سۆال های بسیاری در مورد آن مطرح است.

نحوه صحیح مصرف شربت نعناع

نعناع ، خواص نعناع , نعنا

نعناع در بارداری

آیا میزان مصرف مشخصی برای عرق نعناع وجود دارد؟

اصولانه، معمولاً میزان استانداردی برای مصرف این عرق های سنتی وجود ندارد و نمی توان حجم کاملا مشخصی برای مصرف آن ها برای افراد در گروه های سنی و جنسی مختلف در نظر گرفت. البته می توان پیشنهاد کرد که اگر احساس نفخ و دل درد داشتید، حدود یک استکان در هر وعده، عرق نعنا مصرف کنید. اگر غلظت و بوی عرق نعنا زیاد باشد، می توان به مصرف نصف استکان از آن هم بسنده کرد.

آیا منع مصرفی هم برای استفاده از عرق نعنا در افراد خاصی وجود دارد؟

نه، فقط افرادی که به خود گیاه نعنا حساسیت دارند و با خوردن آن دچار واکنش های آلرژیک می شوند،نه تنها عرق نعنا، بلکه هیچ یک از محصولاتی را که بر پایه گیاه نعنا تولید شده است، نباید مصرف نمایند.

خواص نعناع برای زن باردار و سرماخوردگی

بهترین ظرف و مکان برای نگهداری از عرق نعنا چیست؟

بهتر است تمام عرق های گیاهی از جمله عرق نعنا در ظرف های شیشه ای نگهداری شود. از آنجا که شیشه های رنگی (مانند شیشه های سبز یا قهوه ای) نور کمتری از خود عبور می دهند، استفاده از آن ها برای نگهداری از عرقیات از شیشه های شفاف بهتر است. پس از ظرف های شیشه ای، ظرف های فلزی (مانند ظرف های آلومینیومی) بهترین ظرف ها برای نگهداری از عرق ها هستند. این روزها برای پایین آوردن قیمت نهایی محصول از پلاستیک برای بسته بندی بطری های عرق استفاده می شود اما پلاستیک، برای نگهداری این محصولات مناسب نیست. به همین دلیل بهتر است یا عرقیاتی که در شیشه هستند بخرید یا آن ها را پس از خرید در ظرف های شیشه ای رنگی یا فلزی پاکیزه و بدون بو بریزید. تمام عرق های گیاهی باید در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم آفتاب قرار بگیرند. اگر فروشنده ای عرق را بیرون از مغازه و در معرض آفتاب قرار داده بود، از خرید محصول او خودداری نماید.

خواص نعناع برای زن باردار و سرماخوردگی

بهترین زمان مصرف و نشانه فساد عرق های گیاهی چیست؟

معمولاً روی بسته بندی عرقیات سنتی تاریخ تولید و انقضا وجود ندارد و گاهی فقط تاریخ تولید روی بسته بندی نوشته می شود.بهتر است عرق های گیاهی را حداکثر 6 تا 12 ماه پس از تولید مصرف کنید تا از خاصیت آن ها بهره مند شوید. فساد عرق گیاهی را هم می توان از ظاهر آن متوجه شد. عرق سالم و عاری از آلودگی، کاملا شفاف است. وجود هر گونه کدورت یا رسوب در عرق های گیاهی می تواند نشان دهنده وجود آلودگی های میکروبی یا قارچ و کپک، درون آن ها باشد و باید از مصرف چنین محصولاتی خودداری کرد. درمان سردرد، دردهای حاصل از رانندگی و علائم سرماخوردگی با نعنا فلفلی باید ذکر کرد که تا کنون حدود 34 گونه نعنا در جهان شناسایی شده که نزدیک به نیمی از این گونه ها در ایران رویش دارند.درواقع با وجودی که خوردن این گونه نعنا اثرات ضد درد خود را بر بدن اعمال می کند، ولی در سال های اخیر اسانس اینگونه نعنا استخراج و در صنعت داروسازی به صورت فرمولاسیون مایعی در می آید تا بتواند مورد استفاده ی مناسب تری قرار گیرد. محصول این گونه نعنا در ایران به نام”قطره ی منتول” موجود است که در کلیه داروخانه ها وجود دارد. قطره منتول یکی از موثرترین ضد دردهای موضعی برای سردرد، درد دست و پا و کمر، و گرفتگی بینی حاصل از سرماخوردگی یا خستگی ناشی از کار و یا درد حاصل از رانندگی و غیره است که می تواند به چند طریق مورد استفاده قرار گیرد.البته این قطره موضعی بوده و به صورت تنفسی یا مالش بر روی اعضای بدن و یا به صورت ماساژ مورد استفاده قرار می گیرد.یکی دیگر از موارد مصرف قطره ی منتول در محیط های سربسته برای ضدعفونی کردن فضا و کاهش میکروب های سرماخوردگی، رفع خستگی و ایجاد خواب راحت می باشد.

خواص نعناع برای زن باردار و سرماخوردگی

نعناع ، خواص نعناع , نعنا

نعناع در طب سنتی

فواید نعناع قمی را بشناسید.

درمان نفخ، دل درد و اسپاسم با نعنا قمی در واقع محصولی که در ایران از این نوع نعنا به دست می آید، به نام “قطره کارمینت”(Carmint) است که می توان آن را با توجه کردن به خوراکی بودن نعنا، در تمام سنین (از نوزادان تا افراد مسن) بدون هیچ محدودیتی مصرف کرد محصولات حاصله از این گونه نعنا ضمن اثرات سریع از عارضه ی جانبی برخوردار نمی باشند و با داروها و غذاها تداخل نمی نمایند.نکته ی با اهمیت این است که  درباره ی تاثیر محصولات نعنا برای درمان نفخ و دل درد این است که ترکیبات موجود در اسانس (رایحه)این گیاه در عرض چند دقیقه (حدود 10 تا 15 دقیقه) جذب می شوند و مشکلات حاصله را مهار می کنند،و همچنین در صورتی که هم زمان با مصرف غذا خورده شوند از ایجاد نفخ و دل درد جلوگیری می کنند، بنابراین دارای خاصیت درمانی بوده و مانع نفخ و دل درد می گردند خوردن نعناع عوامل ضد پیری را در بدن به تاخیر می اندازد.

به جای خاراندن زخم ناشی از گزیدگی حشرات، چند قطره روغن نعناع روی آن بچکانید. این روغن تاثیر خنک کننده دارد و با گردش خون به روند بهبود سرعت می بخشد. خمیردندان حاوی روغن نعناع نیز موثر است.

قابل ذکر است که برای معطر کردن چای سبز می توان به آن مقداری گل یاس، گل سرخ، گل بهار نارنج, نارنج، نعنا، هل، لیمو خشک یا تازه، چند پر زعفران (بسته به علاقه و ذائقه ) را به صورت ترکیبی یا به تنهایی اضافه نمود.

چای نعناع را خانم‌ها بنوشند

تحقیقات جدید پژوهشگران بیانگر این مسئله است  که دم‌کرده این گیاه می‌تواند تاثیر فراوانی در کاهش رشد موهای زاید زنان داشته باشد و این در حالی است که این چای می‌‌تواند میل جنسی را در مردان کاهش دهد.

کاکائو : در واقع برای طعم دادن به شکلات نیز از اسانس های پرتقال، توت‌فرنگی، نعناع، نارگیل، یا انواع مغزها استفاده می‌گردد.

به جای اینکه برای کسب انرژی به مصرف بیش از اندازه ی قهوه رو بیاورید بهتر است صبح ها به چای چند قطره روغن سیاه دانه، کمی عسل و چند پر نعناع اضافه کنید

در مطلب ورم معده می خوانیم : خوراکی های دارای اثر ضد نفخ شامل: رازیانه، شوید، بابونه، ریحان، سیر ،نعناع و مریم گلی می باشد.

در واقع  برای سوء هاضمه میتوان از عرق نعنا یا دمکرده ی نعنا بعد از غذا استفاده کرد.

«کسانی که دچار ترش کردن معده هستند، باید از خوردن غذای پرچرب پرهیز کنند. چربی‌ها دیرتر از مواد کربوهیدرات‌دار و قندی از معده تخلیه می‌شوند و به همین دلیل، احتمال بازگشت محتویات معده به مری را بیشتر می‌کنند. غذاهایی هم هستند که انتهای تحتانی مری را شل می‌کنند و باید از مصرف‌شان خودداری کرد؛ مثل شکلات، نوشابه‌های کافئین‌دار، چای، قهوه، پیاز، سیر و نعناع.»

نعناع! چیزی که همه فکر می‌کنند برای ریفلاکس معده خوب است ولی دکتر حسینی معتقد است نعناع به دلیل خاصیت شل‌کنندگی انتهای مری می‌تواند این عارضه را تشدید کندبه مقدار مساوی زیره و نعنا و انیسون را بجوشانید و هفت قطره روغن سیاه دانه به آن اضافه کنید. سپس با عسل خالص آن را شیرین کرده و در موقع دل پیچه و دل درد آن را بنوشید.

برای تسکین دندان درد؛ گذاشتن پنبه‌ای با کمی روغن میخک در پشت دندان، قرار دادن پنبه‌ای روی دندان که آغشته به مخلوطی از سس زنجبیل و فلفل باشد. محلول آب نمک(در هنگام عفونت)، مصرف دم‌کرده‌ی نعناع، استفاده از آب اکسیژنه(در هنگام دندان درد به همراه بدمزگی دهان و تب، با تجویز پزشک)، استفاده از یخ(به عقیده‌ی گذشتگان وقتی یخی بین انگشت سبابه و شست قرار گیرد، اعصاب انگشت پیغام سرما را به مغز و سپس برای آرام شدن درد به دندان می‌رسد.)، چکاندن چند قطره از عصاره‌ی وانیل بر روی محل درد، جویدن سیر، استفاده از صمغ‌مر(بصورتیکه یک قاشق چای خوری از پودر مر در دو فنجان آب به مدت 30 دقیقه جوشانده و سپس خنک شود و برای هر بار استفاده، یک قاشق چای خوری از این دارو در یک فنجان آب ریخته و 5 تا 6 بار در روز غرغره شود.)، شستن دندان با محلول 30 قطره اسانس نعنا با یک چهارم لیوان آب بصورت سه بار در روز، استفاده از لیمو ترش، گذاشتن پیاز خورد شده روی دندان و مصرف کنجد.

برای درمان زخم معده پرهیز از مصرف برخی خوراکی‌ها لازم است مانند(مثل غذاهای پرچربک، کلم، ترب، تربچه، خیار، شلغم، پیاز و پیازچه، هندوانه، گیلاس، گوجه سبز، هلو، زیتون، ماهی دودی و نمک، کاهش مصرف چای و قهوه و نوشابه‌های گازدار، دور کردن استرس و ناراحتی از خود، پرهیز از مصرف دخانیات، مصرف عسل، بادام، موز، شیرین بیان، نعناع و بابونه.

درمان جرم دندان ؛ جویدن برگ‌های مریم گلی، ترکیب روغن خردل و پودر زرد چوبه و نمک، ماساژ دندان با ترکیب پودر گیاه زنبق و نعناع، مصرف میوه‌ها و سبزیجات(مثل هویج، توت فرنگی، کرفس و سیب)، مسواک زدن(حداقل دو بار در روز) و استفاده از خمیردندان ضد جرم.

درمان ورم لثه؛ شستن دهان با محلول آب گرم و نمک یا آبلیمو، ماساژ لثه‌ی متورم شده با دست و یا پنبه(پنج دقیقه در روز)، ماساژ لثه با ترکیب نمک یا جوش شیرین به همراه کمی زردچوبه، کشیدن پوست لیمو به لثه، قرار دادن پنبه‌ی آغشته به چند قطره از روغن میخک، مصرف سبزیجات و میوه‌ها، روغن نعنا، بابونه، مصرف چای سبز، مسواک زدن مرتب و استفاده از نخ دندان.

نعناع

انگور یاقوتی

یکشنبه 22 بهمن 1396 ساعت 08:57

خواص و کالری انگور یاقوتی همراه عکس انگور یاقوتی سیستان 

در این مطلب از سایت جسارت به توضیحاتی در مورد انگور یاقوتی می پردازیم.انگور یکی از میوه هایی است که طبق روایات ائمه اطهار از میوه های بهشتی است و خواص فراوانی دارد.این میوه جزو معدود میوه هایی است که دارای انواع مختلفی است.در این مطلب به انگور یاقوتی می پردازیم

عکس/”>انگور یاقوتی , انگور یاقوتی به انگلیسی , انگور یاقوتی+خواص , انگور یاقوتی سیستان

در این مطلب از سایت جسارت به خواص و کالری انگور یاقوتی همراه عکس انگور یاقوتی سیستان می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

انگور گذشته از خواص درمانی فراوانی که دارد ، عوارضی نیز دارد ؛ برای گرفتگی کبد و نفخ های کلیه مضر است . آب آن برای معدهای تر و نفخی مضراست . و ایجاد گاز و نفخ معده می کند. اسراف در خوردن آب انگور به طور مداوم ایجاد سنگ کلیه می کند . لذا مصرف کنندگان فوق را باید مدّنظر قرار دهید . انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده . بدین گونه که اگر انگور را از صبح تا ظهر ، خالی میل کنید لاغر کننده است و اگر آن را همراه با غذا میل کنید چاق کننده است .

انگور یاقوتی

انگور یاقوتی : انگوری است زود رس, به رنگ قرمزبا حبه های ریز وخوشه های متراکم ,که بیشتر مصرف تازه خوری دارد.باتوجه به زود رس بودن , تقریبا” اولین انگوری است که وارد بازار میشود. خواص انگور یاقوتی و چگونگی استفاده آن برای رفع سوء مزاج در ضمن رژیم غذایی ؛ 1-انگور یاقوتی برای بیماری های آرتریت روماتوئید ،ورم مفاصل ، روماتیسم مفصلی، درمان نقرس مفید و استخوان ها و سینوس ها را نیرومند ، سل، یبوست، بواسیر ، برونشیت، سیاه سرفه اثر شفابخش دارد. 2- آب تازه آن برای درمان

 

استان سیستان و بلوچستان با توجه به تنوع آب و هوایی و وسعتش از ظرفیت های بی نظیر و ناشناخته ای در زمینه های مختلف برخوردار است که یکی از این ظرفیت ها موضوع تنوع محصولات کشاورزی در این استان است. به عنوان نمونه هندوانه های با کیفیت منطقه بلوچستان که در فصل زمستان و همزمان با شب یلدا برداشت می شود یکی از این ظرفیت ها است، اما ظرفیت های کشاورزی این استان بسیار فراتر از این ها است یکی از این ظرفیت ها برداشت انگور یاقوتی در منطقه سیستان است. انگور یاقوتی یا «مروارید سیستان» از جمله محصولاتی است که به دلیل تحمل بالای شرایط سخت محیطی مختص این منطقه است و یکی از زود رس ترین انواع انگورها در کشور است.

انگور یاقوتی به انگلیسی

انگور یکی از گیاهان دارویی است که در طب سنتی مصرف می شود.  غلیظ بودن خون، اکسیداسیون سریع کلسترول، سفت و سخت شدن رگ ها دلایل اصلی بروز بیماری های قلبی و تصلب شرایین است. اکسیداسیون کلسترول راکاهش می دهد، نمایه گلایسمیک این میوه پایین است و در نتیجه میزان قند خون را به آهستگی افزایش می دهد.

 

چهل روز به جای صبحانه انگور سبز فراوان بخورید و تا ظهر هیچ چیز دیگری نخورید . بدن را لاغر می کند . اسید اوریک را کم می کند و سمومات را بر طرف می سازد ، خون را صاف و کم خونی را درمان می کند و فشار خون را پائین می آورد ، استسقاء و بواسیر و تشنجات عصبی و امراض روانی را درمان می کند ، از خونریزی ریه جلوگیری می نماید ، درد معده ، ضعف معده و سوء هاضمه که از اثر پرخوری باشد را بر طرف می نماید ، نفخ شکم و یبوست معده را بر طرف می سازد .

انگور یاقوتی+خواص

پرهیزات : مصرف زیاد انگور باعث دل پیچه و اسهال می شود، بنابراین در خوردن آن افراط نکنید. مصرف مداوم آب انگور باعث ایجاد سنگ کلیه و رسوبات در دستگاه ادراری می شود. خوردن آب سرد بلافاصله پس از خوردن انگور، برای معده زیان آور است. مضرات : مصرف انگور برای مبتلای . هر یکصد گرم آن 60 کیلو کالری انرژی تولید می کند .

انگور یاقوتی

خواص آلو بخارا برای کبد

سه‌شنبه 17 بهمن 1396 ساعت 02:47

آشنایی با مضرات و خواص آلو بخارا برای کبد چیست

آشنایی با مضرات و خواص آلو بخارا برای کبد چیست در سایت جسارت

خواص آلو بخارا برای کبد , خواص آلو بخارا برای کبد چرب , خواص آلو بخارا برای کبد چیست , خواص آلو بخارا برای کبد و کلیه , خواص آلو بخارا برای کبد و معده , خواص آلو بخارا برای کبد و قلب , خواص آلو بخارا برای کبد و شکم , خواص آلو بخارا برای کبد و کلیه ها

آشنایی با مضرات و خواص آلو بخارا برای کبد چیست

خواص آلو بخارا برای کبد , خواص آلو بخارا برای کبد چرب , خواص آلو بخارا برای کبد چیست , خواص آلو بخارا برای کبد و کلیه

هدف از این پاک کردن، اکسیژن رسانی به ریه ها و کبد است. برای اشخاصی که سیگار مصرفمی کنند ونایژه هایشان بیمار است ،اشخاصی که عفونت ریه دارند ،اشخاصی که ریه هایشان آب آورده است،کسانی که کبد چرب دارند،حتی اشخاص سالم برای اینکه از بیماریهای ریه پیشگیری کنند و کبدشان را بشویند و پاکسازی کنند قابل استفاده است.

خواص آلو بخارا برای کبد

یک کارشناس طب سنتی گفت: مبتلایان به کبد چرب چند عدد انجیر خشک و آلو بخارا را در آب خیسانده و صبح مصرف کنند که به دفع سموم از کبد کمک می‌کند، همچنین مبتلایان به کبد چرب از مصرف آب یخ نیز پرهیز کنند.سید جواد علوی در گفت‌وگو با سایت جسارت، اظهار داشت: کبد چرب از دیدگاه طب سنتی کبد به عنوان آشپزخانه بدن عمل می‌کند که طبع گرم و تر دارد و در اثر تغییر مزاج کبد به طبع سرد تحلیل و کم کردن چربی‌ها کاهش پیدا می‌کند و موجب انباشته شدن چربی در کبد می‌شود.

آشنایی با مضرات و خواص آلو بخارا برای کبد چیست

خواص آلو بخارا برای کبد , خواص آلو بخارا برای کبد چرب , خواص آلو بخارا برای کبد چیست , خواص آلو بخارا برای کبد و کلیه

برای شستشو و پاکسازی کبد و ریه های خود این معجون را می بایست در دو روز متوالی میل کنید. برای هر روز نیم کیلوگرم آلو بخارا را به همراه 4 الی 5 لیوان آب در ظرف شیشه ای(مانند ظرف پیرکس) بریزید، بجوشانید و دم کنید. چوب دارچین را در آب درحال جوش بریزید و زمانیکه رنگ آب و آلو کاملاً عوض شد (زمانیکه آلو رنگ چوب دارچین گرفت و پف کرد) ظرف را از روی حرارت بردارید و کمی صبر کنید تا خنک شود، سپس آلو و آب را از هم جدا کرده و آلوهارا له کنید و در صافی بریزید و با قاشق چوبی صاف کنید تا تمام گوشت آلو از صافی بیرون آید. آلوی صاف شده را داخل همان آب آلو بریزید و تا حدی صبر کنید که اگر انگشتتان را وارد مایع کنید، انگشتتان نسوزد(معجون از حرارت بیافتد). سپس داخل آن یک و نیم قاشق غذاخوری نمک سولفات دو ممیزی (Epsom Salt) و یک قاشق غذاخوری زردچوبه بریزید و ظرف پیرکس را در یخچال بگذارید.

خواص آلو بخارا برای کبد چرب

مبتلایان به کبد چرب از مصرف آب یخ پرهیز کنند

به گفته وی افراد مبتلا به کبد چرب از مصرف آب یخ، موادغذایی کنسروی، غذاهای آماده، ترشی، غذاهای چرب و میوه‌های طبع سرد مانند هندوانه پرهیز داشته باشند همچنین افراد مبتلا به کبد چرب از غذاهایی که حاوی جو مانند سوپ جو با سبزی فراوان استفاده کنند.این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه اگر طبع معده به سردی گرایش پیدا کند، کبد نیز دچار سردی خواهد شد، ادامه داد: افراد مبتلا به کبد چرب قبل و بعد از غذا نمک مزه مزه کنند چرا که موجب ترشح بیشتر اسید معده شده و معده را گرم کرده و به بهبود هضم کمک می‌کند؛ اختلال در هضم غذا بر کبد تاثیر منفی خواهد گذاشت.

آشنایی با مضرات و خواص آلو بخارا برای کبد چیست

خواص آلو بخارا برای کبد , خواص آلو بخارا برای کبد چرب , خواص آلو بخارا برای کبد چیست , خواص آلو بخارا برای کبد و کلیه

امام رضا درباره مصرف آلو می فرمایند:

آلوی تازه حرارت را خاموش و صفرا را تسکین می دهد و آلوی خشک خون را ساکن می کند و درد مهلک را آسان و از بین می برد

خواص آلو بخارا برای کبد چیست

علوی افزود: مبتلایان به کبد چرب باید از یبوست پرهیز داشته باشند و می‌توانند چند عدد انجیر خشک و آلو را شب‌ها در آب خیسانده و صبح مصرف کنند که به دفع سموم از کبد کمک می‌کند البته باید خاطرنشان کرد که در مدت یک تا 3 ماه اگر انجیر و آلو مصرف شود اثرات بسیار مثبتی را بر کبد خواهد گذاشت.برای رفع کبد چرب افراد عرق کاسنی و شاهتره را با آب مخلوط کرده مصرف کنند

آشنایی با مضرات و خواص آلو بخارا برای کبد چیست

خواص آلو بخارا برای کبد , خواص آلو بخارا برای کبد چرب , خواص آلو بخارا برای کبد چیست , خواص آلو بخارا برای کبد و کلیه

طبیعت آلوی سیاه رسیده شیرین اعلا در درجه اول سرد و در درجه دوم تراست. آلو بخارابرای سردرد گرم و تب های صفراوی و تشنگی و حرارت قلب و خارش بدن مفید است. آلوبخارا به سبب خاصیت تقطیع و تلطیف خود اخلاط فاسد را نرم کرده و از معده و روده خارج می کند. آلوبخارا درافراد سردمزاج یا کسانی که معده سرد دارند، بهتراست با آب وعسل میل شود. کسانی که از بیماری طحال رنج می برند قبل ازغذا آن را میل کرده و تا از معده خارج نشده غذای دیگری نخورند. اگر آلوی خشک را با آب پخته و صاف کنند وبا عسل یا ترنجبین یا شکر میل کنند مسهل قویتری است.

خواص آلو بخارا برای کبد و کلیه

وی اضافه کرد: افراد مبتلا به کبد چرب می‌توانند عرق کاسنی و شاهتره را با آب مخلوط کرده مصرف کنند همچنین 2 قاشق غذاخوری خاکشیر در آب جوش ریخته و صبح ناشتا استفاده کنند.این کارشناس طب سنتی با اشاره به اینکه مبتلایان به کبد چرب لبنیات را با مصلحات مصرف کنند، خاطرنشان کرد: ماست را همراه با نعناع یا آویشن یا پونه؛ شیر با گلاب یا عسل پنیر تازه را با آویشن یا سیاه دانه و مغز گردو؛ خامه را با عسل؛ دوغ را با گل سرخ، کاکوتی و زنیان؛کشک با سیر نعناع خشک یا پونه کوهی مصرف کنند.

خواص آلو بخارا برای کبد

( تعداد کل: 11 )
   1       2       3    >>